Представители на Движението за права и свободи подминаха медиите след

...
Представители на Движението за права и свободи подминаха медиите след
Коментари Харесай

ДПС не дадоха коментар след консултациите при президента

Представители на Движението за права и свободи подминаха медиите след консултациите за сформиране на ново държавно управление при президента Румен Радев.

" Стоейки най-близо както до ГЕРБ-СДС, по този начин и до ПП-ДБ, по какъв начин преценявате шанса за реализиране на съглашение и основаване на държавно управление с първия мандат и в случай че той не сполучи, виждате ли опция в 49-ото Народно събрание да се търси друга управническа настройка? ", попита президентът.

" Държавата би трябвало да има непоклатимост и предвидимост. Позицията ни не се е трансформирала да се откри още веднъж формула за ръководство на страната в сегашния миг с оглед и на политическата обстановка в страната и на комплицираната геополитическа обстановка в интернационален аспект ", съобщи Джевдет Чакъров, ръководител на Движение за права и свободи.

" Ако двете ръководещи обединения ГЕРБ-СДС и " Продължаваме промяната - Демократична България " се схванат и има ротация, Движение за права и свободи ще продължи същата политика - да бъде фактор на непоклатимост и рационално да поддържа това, което счита, че е в интерес на хората ", означи Йордан Цонев по време на съвещания при президента Румен Радев за сформиране на държавно управление.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР