Представители на българската общност в чужбина са сигнализирали Национално обединение

...
Представители на българската общност в чужбина са сигнализирали Национално обединение
Коментари Харесай

Национално обединение на десницата сигнализира ЦИК за грубо нарушение на изборния процес

Представители на българската общественост в чужбина са алармирали Национално обединяване на десницата за жестоко нарушаване в изпратените мостри на изборни бумаги за изборите за народни представители на 14 ноември, които ще бъдат сложени пред изборните пространства. О-то на ОБРАЗЕЦ маркира номера и наименованието на избрана партия, с което ще се пропагандира в деня на изборите, а точно 32 с наименованието на ГЕРБ-СДС.



" С слагане на образеца в този му тип пред изборната секция не се ли нарушават наредбите на член 184 и чл.185 от Изборния кодекс? „ Неволна “ (грешка) или насочваща избор е ограденият номер върху образеца на бюлетина отпечатана от компанията реализатор, което пропагандира, питат съгражданите ни зад граница, тъй като това е казус, на който досега не са ставали очевидци ", питат от Национално обединяване на десницата.

От обединението са изпратили публична тъжба до ЦИК и чакаме тяхната противоположна връзка по по този начин основания проблем.

Казуса е насочен със сигнал до министър-председателя Стефан Янев, министъра на вътрешните работи Бойко Рашков и до министъра на външните работи Светлан Стоев, които носят отговорността за честността на вота.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР