Представете си, че преди да сте се родили, са ви

...
Представете си, че преди да сте се родили, са ви
Коментари Харесай

Как да сбъднем желание: Какво трябва да направите, за да ви се сбъднат бързо желанията и мечтите

Представете си, че преди да сте се родили, са ви посочили на кино лента целия иден живот. Начинът, по който вършиме неточности, по какъв начин обичате това, което не си коства да обичате, по какъв начин страдате и се страхувате да не загубите нещо – хора, здраве, религия в себе си…

Бихте ли повярвали? Едва ли. Но тъкмо по този начин се случва животът ни!

Живеем под тежестта на опита, живеем както са ни научили и даже не подозираме, че това, което желаеме, може да влезе в живота ни по най-вълшебния метод.

Нека забележим какво би трябвало да се направи, с цел да реализираме желанията си елементарно и допустимо най-бързо.

Какво би трябвало да извършите, с цел да ви се осъществен желанията?

 

Формулирайте желанието и го запишете.

Когато задачата е произнесена и закрепена, по този метод я съживявате, вършиме я част от действителния свят, а не я оставяте в главата си просто като сив декор.

Как да формулираме: утвърдително, с обозначението на времето!

 

Колкото повече страсти вложите, толкоз по-добре! А ето и останалите правила за формулиране на стремежи.

Следващата стъпка, която би трябвало да предприемете, с цел да извършите желанието си, е да пресъздавате. Попълнете получената дефиниция с подобаваща картина. Изрежете от списание или отпечатайте от интернет, фотография, която дава отговор на желанието ви. Тя би трябвало да носи положителни страсти и да подтиква, би трябвало да ви въодушевява и да ви припомня, че всеки ще е по-добър и ще ви приближава към задачата!

Най-важното е да го вършиме, до момента в който „ летите “ – когато сте свободни от отрицателни мисли, страсти, имате прелестно въодушевление, когато ви се желае да пеете и да се смеете. Носете единствено положително за всички!

Оптимално време за сбъдване стремежи

Отговаряйки на въпроса по какъв начин да си извършите предпочитание, тъй че то да се сбъдне, би трябвало да се означи, че най-хубавото време за това е точката, която може безвредно да бъде класирана като нов стадий. Естествено, това важи и за времето.

Преди сън

Специална мощ имат тези стремежи, които са отправени към Вселената преди сън.

Ако човек непрекъснато мисли за най-съкровеното със затворени очи, тогава вероятността мисълта да се сбъдне ще се усили няколко пъти.

Можете да видите какво желаете в съня си

За да сънуваме избрана фантазия, би трябвало постоянно, за предпочитане през целия ден, да мислим за нея. Трябва да се опитате да сложите избран облик в съзнанието си – облик на това, което желаете да видите.

Вложете откровеност и бъдете надълбоко уверени, че желанието ви ще се сбъдне

Преди всичко би трябвало да се означи, че искреността и дълбокото разбиране, че това, което се възнамерява, ще се случи, е от огромно значение. Ако няма религия, тогава желанието няма да бъде изпълнено. Абстрактните неща ще останат недостижими.

Когато образувате несъмнено предпочитание в съзнанието си, би трябвало да спазвате формата „ Ще имам всичко “. Не би трябвало да ги замествате с неуверените „ желая “, „ искам “ и „ може би “.

Желанието, което е отправено към Вселената, би трябвало да бъде показано като към този момент реализирана цел, а не като вероятен вид.

Ако желанието ви е обвързвано с това да спечелите пари, би трябвало да знаете защо ще отидат те

Не мислете, че в тази обстановка няма място за бизнес проекти или просто за струпване на благосъстояние. Всичко е допустимо. Преди, обаче, да си пожелаете да получите огромна сума пари, би трябвало да решите духовния съставен елемент на този въпрос.

Тоест, да знаете къде ще ги похарчите. И е доста значимо задачите да бъдат реалистични. Например, можете да пожелаете нарастване на приходите заради промяна на работата, която ще започнете да търсите в близко бъдеще.

В този случай парите да вземем за пример ще бъдат ориентирани към осъществяване на потребностите на децата ви и техните стремежи.

Трябва да се дефинира времето за сбъдване на желанието

Разбирайки по какъв начин да си създадем заветно предпочитание, би трябвало да се обърне особено внимание на времето за осъществяването му.

Най-добрият вид би бил, в който времето за реализиране на желанието се вписва в избран цикъл. Например, смяна на сезона, година преди избрана дата или по времето, когато падне първият сняг.

И е доста значимо в това време да изпитате възприятието, което ще се появи сега на осъществяването на заветното предпочитание.

В никакъв случай не би трябвало просто да седите и да чакате фантазията да бъде реализирана. Трябва да се опитаме да си помогнем освен с мисли, само че и с дейности.

Препоръчително е да изречете фантазията си на глас

Има голям брой суеверия, свързани с обстоятелството, че не е нужно да казвате на никого за фантазиите си. Най-добре е желанието да звучи единствено на ментално равнище и в това време да бъде единствено в сърцата ни. Съмненията и предразсъдъците на други хора могат да бъдат нездравословни и да стопират осъществяването.

Въпреки това, изказвайки на глас фантазията си, можете да извършите по-силна „ поръчка “ към Вселената. Може да я прошепнете или да я изречете на глас когато в стаята няма никого другиго. Основното нещо е да вярвате откровено в това, което казвате.

Луната може да помогне за сбъдване на желанията

Да. По време на новолуние можете да организирате разнообразни ритуали, това е най-хубавият интервал. Желанието е най-добре да бъде отправено през първия лунен ден. Но не се вманиачавайте, всеки различен ден, при мощна воля, ще е не по-малко добър.

Ритуали за осъществяване на стремежи

За да извършите своето заветно предпочитание, можете да прибегнете до помощта на няколко ритуала.

Вземете лист и химикал и направете записка, която да показва най-съкровените ви мисли и фантазии. Ако първоначално описът се окаже много дълъг, след време сбъднатите стремежи последователно ще бъдат отметнати и изтрити. На тяхно място надлежно ще дойдат нови.

Преди всяко предпочитание би трябвало да извършите записка „ Приемам с признателност “. В този миг, когато фантазията се сбъдне, против нея в тетрадка ще би трябвало да напишете „ благодаря “. Мисълта в тетрадката би трябвало да бъде ясно дефинирана.

Ако имате въпрос за това по какъв начин да си пожелаете пари, непоклатимост или работа, тогава листчето хартия, на което ще бъдат дефинирани съответните фантазии, ще би трябвало да бъде заровено в земята.

Само не забравяйте за положителната сила, която би трябвало да излъчвате по време на ритуалите. В никакъв случай не ги извършвайте, когато сте ядосани или огорчени. Настройте се вярно и резултатите ще са налице напълно скоро!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР