Предсрочните избори провалиха плановете за романтичен меден месец на Ники

...
Предсрочните избори провалиха плановете за романтичен меден месец на Ники
Коментари Харесай

Драма: Ники Дойнов остана без меден месец

Предсрочните избори провалиха проектите за сантиментален меден месец на Ники Дойнов и жена му Петя. Двойката мина под венчило в края на юни, само че шефовете на младоженеца му отказали отпуска за сватбено странствуване. То се отсрочва за неопределен срок.

Първоначалните проекти били звездата на Нова телевизия и неговата обичана Петя Иванова да заминат за някоя екзотична страна незабавно откакто си кажат „ Да! ”. Всичко обаче се провалило с гръм и тропот, когато президентът Румен Радев разгласи, че изборите ще са на 11 юли. Датата е единствено две седмици след сватбата на водещия. Още като чул по кое време ще се гласоподава за нов парламент, той бил наясно, че би трябвало да се сбогува с проектите си за меден месец. В Нова тв, както и в останалите огромни малките екрани в страната, интервалите към изборите са най-напрегнати за целия екип. Всички се активизират за ексклузивен труд и единствено тежко болните са освободени от професионалните си отговорности. Звездите в сходни моменти са най-натоварени, а самият Дойнов е избран за един от водещите предаването „ България избира новите депутати ” точно на изборния ден. Така е немислимо да излезе в отпуска.

Периодът след изборите също ще бъде под напрежение за него и сътрудниците му, защото предстоят привикване на новото национално заседание и опити за съставяне на държавно управление. Очаква се голям медиен звук, който ще продължи минимум месец и то в случай, че не се повтори сюжетът от пролетта, когато държавно управление не беше образувано и се постановиха предстрочните избори измежду лято. Всичко това значи, че младоженецът Дойнов ще може да излезе в отпуска за сватбеното си странствуване най-рано в средата на август и то в случай че има шанс. Това е близо два месеца след сключването на брака му с Петя.

Въпреки че не му било прелестно, Ники не се и оплаквал от създалото се  състояние. Той приемал нещата метафизичен. Чакал е да стане съвсем на 50 години, с цел да се ожени, няма да стане нищо съдбовно, в случай че изчака още малко за медения си месец. Половинката му била надалеч по-недоволна от обстановката. Петя от години мечтаела обичаният й да я направи честна жена. Той се е решил на тази значима стъпка цели 7 години след началото на връзката им и 4 години откакто влюбената жена го подари с дете.

Както „ Уикенд ” писа, сватбата към този момент е била отлагана един път поради гибелта на бащата на Ники – проф. Стефан Дойнов. Наложило се двойката да чака повече от година, до момента в който узакони връзката си, поради суеверието, че нов смъртен случай ще сполети всяко семейство, което подвига женитба по-малко от година след гибелта на някой непосредствен. Когато станало ясно, че в този момент пък ще би трябвало да отсрочва меденият месец, булката съществено се изнервила. Но тъй като по този начин или другояче няма по какъв начин да повлияе на събитията, най-после се примирила и била признателна, че въпреки и без сватбено странствуване, най-малко е госпожа, а не девойка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР