Председателят на сдружението Левски на левскарите - Димитър Костадинов, разкри

...
Председателят на сдружението Левски на левскарите - Димитър Костадинов, разкри
Коментари Харесай

Левски на левскарите: Има перманентен дефицит от половин милион

Председателят на сдружението " Левски на левскарите " - Димитър Костадинов, разкри непредвиден проблем за клуба. Той съобщи, че с изключение на сериозните отговорности към Национална агенция за приходите, в годишния бюджет на " сините " е имало недостиг от към половин милион лв..

Това действително е направило невероятно клубът да тръгне нагоре във финансов проект. Освен това Костадинов бе безапелационен, че Левски се е трансформирал във Facebook атракцион.

" Установихме дупка в бюджета. Около половин милион лв.. Перманентен недостиг, друг от задълженията към Национална агенция за приходите. Това пречеше на Левски да покрива отговорностите си.

Предложихме на пазителя на акциите да ги подава в клуба. Да ги джироса на юридическо лице. Така той нямаше да има право на глас в Общото заседание и вторият по мощ акционер Тръст " Синя България " можеше да избере хора, които да оказват помощ на Левски. За страдание бъдещето на клуба продължава да е неразбираемо ", разяснява пред Българска национална телевизия Костадинов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР