Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов проговори за апартамента

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов проговори за апартамента
Коментари Харесай

Цветанов проговори за новия си апартамент


Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов проговори за жилището с асансьор, за който медии разтръбиха, че е платен на ниски цени в столичния квартал "Изток ". Жилището е в оповестената за "сграда на годината " кооперация на компания "Артекс ".

Дал съм две жилища за едно, добавил съм и съм платил 100 хиляди с заем и спестявания и всичко това е документирано в нотариалния акт, а и всичко ще бъде упоменато в декларацията, сподели той.

Такива въпроси ми задаваха преди 4 години и, помните, че тъкмо в паламента направих пояснения по какъв начин апартамент от родителите на брачната половинка ми са прехвълени. Аз имах 1/6 унаследен дял от апартамент в "Надежда ", което ми беше трансферирано още 91-ва година. След това предходната година трансферирах безплатно на брат ми тази 1/6, сподели още Цветанов.

Апартамента който имам в този момент е сменен за два жилището като квадратурата на тези два жилището и разликата от 36 квадрата е доплатена. Няма нищо, от което да се тормозя, и всичко, което съм направил, няма от какво да се тормозя, добави Цветанов.

Всичко е завършено е преведено по банков път, знаете че всяка банка, с цел да направи превод, би трябвало да попълни декларация за произхода. Отговарям от почитание към вас, с цел да може всеки да е осведомен и се надявам да се чуе от всички, отсече той.

Години наред Цветанов е преследван за имуществото, което има, само че досега не е открита никаква неправда във връзка с разминаване сред приходи и придобиване на недвижимо имущество. /ПИК
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР