Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски поиска от премиера

...
Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски поиска от премиера
Коментари Харесай

Пеевски поиска доклад за свършеното от премиера: Работата “на тъмно“ приключи

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски изиска от премиера Николай Денков и Министерския съвет доклад за свършената работа по цели.
Прочетете още
В поредна позиция, публикувана до медиите, Пеевски декларира, че постигането на оптималната гласност и бистрота за работата на министър-председателя и кабинета по най-важните за страната тематики е от първостепенна значимост и отговорност пред обществото ".

" Времената на работа " на мрачно " и подмолните, безпринципни сделки завършиха ", припомня той.

Премиерът и воденият от него кабинет би трябвало да схванат ясното място на изпълнителната власт в парламентарната република, както и че дължат доклад за работата си пред Народното събрание, споделя още депутатът.

" Ще бъдем оптимално изискващи и дейни във връзка с дейностите на държавното управление и премиера, като всеки получен от тях отговор ще бъде оповестен, с цел да може хората да знаят какво се работи, от кого се работи, кой носи отговорност за дейностите, които се подхващат и най-важното, с цел да имаме непрекъсната противоположна връзка с хората. На базата на контрола от Народното събрание, ние ще осведомяваме хората за това какво се случва, с цел да могат да дадат своята оценка ", декларира Пеевски.

Това е моделът, по който ще се работи и отсега нататък, показва Пеевски и добавя, че Движение за права и свободи е получила писмен отговор от премиера на изискана информация за дейностите на държавното управление по отношение на приемането на България в Шенген.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР