Председателят на парламентарната група на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров защити

...
Председателят на парламентарната група на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров защити
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Коалицията може и без Валери Симеонов

Председателят на парламентарната група на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров отбрани съветския патриарх Кирил, който държа поучителен звук на българския президент Румен Радев по време на визитата му в България във връзка националния ни празник Трети март.

А за какво да не се кара на президента, попита Сидеров в ефира на "Лице в лице " по БТВ. След което продължи офанзивата към водещата Цветанка Ризова: „ Беше ли ви обидно, когато френският дипломат се караше и размахваше по какъв начин да живеем? Защо вие е обидно единствено в една посока? ".

Участието на водача на "Атака " в предаването "Лице в лице " беше скандално, защото той изсипа куп обиди към водещата. Сидеров упрекна Ризова, че е част от "кръга соросоиди ", които изопачават българската история, както и че манипулира българската история.

„ Ако вицепремиерът бе отправил такива думи, като към патриарх Кирил, към основния равин на Израел, дали щеше да е още вицепремиер!? Но с православието можем да се гъбаркаме... Ако насочи такива думи той няма да е към този момент на поста си, а даже физически “, сподели Волен Сидеров.

И продължи: „ Правя тази прилика, с цел да покажа, че има двойни стандарти. Въобще, с Русия е разрешено, дори е фешън, да се ругае и да се псува Русия. И постоянно към Трети март става нещо сходно - появяват се някакви хора, които оспорват освобождението. Тези хора, които оспорват ролята на Русия, съгласно мен, желаят да продължаваме да сме под турско иго, изясни той.

„ Православието е единно, главата му е Исус Христос, нашият избавител. А ние сме част от тялото на тази черква. Завършил съм богословие. Да посочиш и да идентифицираш един човек с страна, е незнание. Нападката към висшите йереи, е подигравка към цялото православие. Не сме в селско кафене и на площада, това не е възможно “, възмути се ръководителят на парламентарната група на патриотите.

„ Кой звук на Кирил - ла мажор, си бемол?, попита Сидеров на въпрос по какъв начин може да утвърждава тона на патриарха по време на срещата с президента Румен Радев.
Волен Сидеров уличи медията, като водеща, която има за максимален грях към българската страна. Казвате, че Русия е неприятна, а Америка е добра, манипулирате, за какво не казвате нищо за американския дипломат, попита водачът на "Атака ". Защо не се възмущавате от тези посланици на Съединени американски щати, които споделиха, че би трябвало да се направи помашка партия?, уточни той към водещата.

Патриарх Кирил не се караше на българската страна, той изрази неодобрение, че ние непрестанно неглижираме, под въздействие на соросоидни, антибългарски организации, ролята на Русия в нашето възобновление, уточни още той на имитация на водещата, че гостът е държал неприемлив звук у нас, продължи с нападките Сидеров.

Вие персонално сте част от един кръг, който се пробва да неглижира Русия, непосредствено упрекна Сидеров водещата Цветанка Ризова.

"Вие, като медия, имате най-големия грях към българския народ, тъй като вие сте тези, които всеки ден сте в домовете на българите и промивате мозъците им, като казвате, че Русия е неприятна, а Съединени американски щати са положителни. Защо не казвате една неприятна дума за Съединени американски щати? Вие сте част от един соросоиден кръг, който прави площади, митинги и други ", акцентира Сидеров.

"Не съм част от кръг, щастлива съм, че не съм част от кръг ", отсече водещата.
Коалицията на Обединени патриоти с ГЕРБ изобщо не зависи от Валери Симеонов, той може и да не е вицепремиер, съобщи водачът на "Атака ".

На въпрос на водещата какво ще направи Сидеров, в случай че Валери Симеонов не се извини за думите си, водачът на "Атака " уточни, че ще намерения. Тази коалиция може да продължи и без той да е вицепремиер, знам, че ви е обичан политик, само че политиците се сменят, животът продължава, разяснява Сидеров. Вие аритметика ли вършиме към този момент, попита той Ризова.

На въпрос за ЧЕЗ Сидеров уточни, че Ризова има аборигенски метод, защото се вайка за това, че ЧЕЗ съди страната ни във Вашингтон. "Мнението ми е, че ЧЕЗ оптимално бързо би трябвало да се отдръпна от България. Съдраха ни по 10 ризи от гърба и в този момент желаят да се изнижат ", уточни Сидеров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР