Председателят на парламентарната група на Изправи се! Мутри, вън Мая

...
Председателят на парламентарната група на Изправи се! Мутри, вън Мая
Коментари Харесай

Мая Манолава се разграничи от брата на свой активист за строеж на "Алепу"

Председателят на парламентарната група на " Изправи се! Мутри, вън " Мая Манолова се разгласи за тотална възбрана на строителството в зона А по Черноморското крайбрежие и в предпазените зони, предава радио Бургас.

На брифинг на плажа " Алепу ", където преди година избухна скандал с построяването на така наречен " подпорна стена ", тя разгласи, че е подготвена с подобен законопроект, който ще бъде импортиран в околните дни в Народното събрание.

  " Нашата позиция - без значение от това кой е притежател на това безсрамие - е същата. То ттрябва да бъде отстранено и отговорните за поредицата нарушавания, а евентуално - и закононарушения - да бъдат осъдени. И няма по какъв начин притежателят да бъде прикачен към " Изправи се! Мутри вън ". Защото той е член на друга партия и от друга партия е общински консултант в Приморско ", сподели Манолова.

Повод за изказването ѝ стана информация, че братът на деятел на нейната групировка -, трети в листата на " Изправи се! Мутри, вън! " в Бургас, е купил дъщерната компания на " Главболгарстрой " - " ГБС Турс " ЕАД, която има правата за комплекса. Сделката беше публично оповестена през вчерашния ден, а самият Стоян Василев разгласи, че задачата му е - изтъквам - да " откри най-хубавият законов и публично допустим метод планът да бъде приключен ". Здравко Василев се разграничи от дейностите на брат си.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР