Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски отправи питане

...
Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски отправи питане
Коментари Харесай

Пеевски: Защо институциите не оповестяват данни за проверки в президентството?

Председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски насочи запитване към основния прокурор, основния секретар на Министерство на вътрешните работи и шефовете на ДАНС и Комисията за противопоставяне на корупцията за сигнали, свързани с корупция в президентството, оповестиха от пресцентъра на партията. Той пита институциите за какво не подхващат или не оповестяват данните за инспекции и каузи по случаи с висока социална сензитивност, свързани с президентската администрация, макар многочислените медийни изявления и обществено оповестени сигнали.

Според Пеевски в обществото не би трябвало да остават подозрения за институционален чадър или прикриване на нарушавания, свързани със корист с власт или корупционни практики, защото само по този метод страната ще потвърди своята евроатлантическа ценностна принадлежност и правила.

През предходната седмица Това той сподели във връзка решението на президента Румен Радев да сезира Конституционния съд поради избирането на двамата съдии от квотата на Народното събрание. Тогава Пеевски попита къде са потънали " Пътят на Копринката ", Сотир Ушев, кой е касиерът и изрази вяра, откакто бъде изработен новият Закон за правосъдната власт, въпросите да бъдат заложени от прокуратурата. 

Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР