Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян говори по темите,

...
Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян говори по темите,
Коментари Харесай

Хиндлиян: Изборите са проведени - феновете са зад Наско Сираков

Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян приказва по тематиките, които засягат " синия " клуб. Както е известно, благодетелят на 26-кратните първенци Васил Божков ще прави гласоподаване във " Facebook " по отношение на това кой да получи клубните акции.

" Забележително е това, което направиха почитателите на Левски. В последна сметка всичко това си заслужаваше - заслужаваха си персоналните жертви, които направихме, тъй като ние сме спечелили. Активирахме Наско Сираков след толкоз доста време - това е триумф, който се дължи на почитателите. Изборите към този момент са извършени съгласно мен. Без Общо заседание в клуба не може да се действа.

Къде ще отидат даренията ли? Това е работа на мениджмънта на Левски. Положителното е, че нашите старания, които бяха съчетани с доста жертви, доведоха до излизането напред на Сираков. Той е един от нас. Козовете не престават да са в Божков, не знам коя ще му е Централната изборна комисия при гласуването ", съобщи Степан Хиндлиян в предаването " Здравей, България ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР