Председателят на Комисията по култура и медии на Народното събрание

...
Председателят на Комисията по култура и медии на Народното събрание
Коментари Харесай

На връх рождения си ден Тома Биков в Сандански в подкрепа на Стоян Стоев

Председателят на Комисията по просвета и медии на Народното събрание Тома Биков отсрочи фамилното посрещане на рождения си ден, с цел да бъде в Сандански и да поддържа персонално претендентът за кмет Стоян Стоев.

„ Сандански е една от значимите общини в България и когато имаме толкоз подобаващ кмет за нейното ръководство е значимо да бъдем персонално тук и да изразим нашата поддръжка “, акцентира Тома Биков. По думите му е доста значимо общината да има отпред човек, който да я дърпа напред, а не да стопира развиването. „ Защото последно съм бил тук преди 4 години и през днешния ден не виждам никаква смяна. Времето е спряло “, сподели още националният представител.

„ Тук съм и тъй като обичам Сандански, а първите ми мемоари отсам са още от дете. Радвам се на цялостната зала. Тя демонстрира, че има потребност от смяна, само че същинска смяна, а не като онази подправената “, сподели още Тома Биков. Според него идващите локални избори ще сложат завършек на политическата рецесия в страната и по тази причина е значимо през днешния ден да се гласоподава за хора, които ще дават утрешните правилни решения

Екипът на ГЕРБ – Сандански бе подготвил музикална изненада за Тома Биков, както и подарък – картина на един от най-награждаваните и познати художници на Сандански Кирил Божкилов. „ Подаряваме тази картина на един от хората-символ на художествената школа на Сандански, който е работил по нея най-малко 7 дни и благодарим за персоналното отношение и почитание към хората в Сандански “, сподели Стоян Стоев, който благодари, че даже на персоналния си празник депутатът е спазил уговорката си да участва персонално на показване на управническата му стратегия.

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР