Председателят на Групата на ЕНП в ЕП Манфред Вебер подкрепи

...
Председателят на Групата на ЕНП в ЕП Манфред Вебер подкрепи
Коментари Харесай

Манфред Вебер оценката на евродепутатите от ГЕРБ СДС за ситуацията в България

Председателят на Групата на ЕНП в Екологичен потенциал Манфред Вебер поддържа оценката на евродепутатите от ГЕРБ/СДС за обстановката в България, която те показаха в писмо до свои сътрудници и еврокомисари. Вебер добави, че следи с огромна угриженост развиването на събитията в България и акцентира, че е нужна геополитическа предвидимост на всяка страна член на Европейски Съюз, оповестиха от ГЕРБ.

Вебер разяснява и промените в другите служби за сигурност в България, като изрази удивление от това, че служебното държавно управление отстранява от постовете им тъкмо тези хора, с помощта на които е разкрита шпионска мрежа в интерес на Русия.

Председателят на Групата на ЕНП беседва в Брюксел с евродепутатите от ГЕРБ/СДС, които показаха паниката си от методите на работа на служебното държавно управление, което работи като избирателен щаб на президента Румен Радев. Евродепутатите са изключително загрижени от комунистическата изразителност и дейности на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков, който употребява език на омразата, определяйки жители като “бивши хора” - израз, който е директна отпратка към най-мрачните години на комунизма в България.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР