Председателят на гръцкия парламент Никос Вуцис предлага заседанието на парламента

...
Председателят на гръцкия парламент Никос Вуцис предлага заседанието на парламента
Коментари Харесай

Гласуват вотът на недоверие на Ципрас в сряда

Председателят на гръцкия парламент Никос Вуцис предлага съвещанието на Народното събрание да стартира във вторник и гласуването на доверие на държавното управление да се състои в сряда вечерта, заяви организация АНА-МПА.

Вуцис ще предложи това на утрешната си среща със заместител ръководителите на Народното събрание. Той е получил от премиера Алексис Ципрас писмо, в което го осведоми за желанието си да изиска от Народното събрание удостоверение на доверието в държавното управление.

Дебатите за гласоподаване на доверие би трябвало да стартират два дни след внасянето на настояването и да продължат не повече от три дни.

Премиерът на Гърция Алексис Ципрас съобщи през днешния ден, че е приел оставката на министъра на защитата Панос Каменос, съобщи ТАСС. Той сподели, че министерството на защитата ще бъде ръководено от началника на генералния щаб адмирал Евангелос Апостолакис. Панос Каменос подаде оставка, поради името на Македония.

 Кабинетът в Гърция пред рецесия, военният министър хвърли оставка Виж още Кабинетът в Гърция пред рецесия, военният министър хвърли оставка
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР