Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски

...
Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски
Коментари Харесай

Жан-Клод Юнкер не иска политически търкания между Източна и Западна Европа

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила се стреми сред Източна и Западна Европа да няма търкания във връзка с предприеманите политически дейности.

Това съобщи представител на комисията във връзка плануваната за тази седмица среща сред Юнкер и министър председателите на страните от Вишеградската четворка (Полша – Беата Шидло, Словакия – Роберт Фицо, Чехия – Бохуслав Соботка и Унгария - Виктор Орбан). "Тази неофициална работна вечеря ще даде чудесна опция преди Европейския съвет четиримата министър-председатели да обсъдят намерено някои въпроси, изключително във връзка с устрема Изтокът и Западът да работят в тясно съдействие ", уточни представителят. Той означи, че предходната седмица на среща в Братислава, отдадена на правата на потребителите, Юнкер дефинира някои въпроси като "дразнещи ".

Европейска комисия и Вишеградската четворка спорят за използването на имиграционните квоти. Същевременно комисията се застъпи за правото на потребителите в Европейски Съюз да купуват артикули с еднообразно качество, откакто проучвания потвърдиха подозренията, че едни и същи марки и типове произведения се продават с друг състав в другите страни на 28-те.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР