Председателят на ДПС се срещна с членове и симпатизанти на

...
Председателят на ДПС се срещна с членове и симпатизанти на
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Заедността е кодът на ДПС

Председателят на Движение за права и свободи се срещна с членове и симпатизанти на Движение за права и свободи В Хасково. Карадайъ призова  събралите се да гласоподават с №7 в поддръжка на Сезгин Мехмед и втория в листата Мюмюн Мюмюн. „ Нужен е рестарт на държавността, с цел да може държавните органи и институции да действат в услуга на хората и на бизнеса, според Конституцията и законите на страната. “, сподели водачът на Движение за права и свободи.



Мустафа Карадайъ още веднъж препотвърди, че Движение за права и свободи е с доста здрава основа на полезности и правила. „ Ние от самото си основаване имаме ясна основа, ясни ценностна база – единение в многообразието, заедността  и любовта като философия за правене на политика. За да можем 30 години по-късно и в България, и в Европа, и на Балканите да оценяваме един важен политически артикул, наименуван български етнически модел, чиито проектант е нашият почетен ръководител доктор Ахмед Доган. Философията на заедността е всички разнообразни да бъдем дружно, само че без някой да постанова своята еднаквост на другия, бидейки дружно всеки да отстоява своята еднаквост и да градим общото ни бъдеще. Това е кодът за правене на политика и Движение за права и свободи. “, съобщи Карадайъ.



Лидерът на Движението бе безапелационен, че „ през месец април българските жители, желаеха смяната, а ние дадохме старт на рестарта и в този момент с №7 ще гласуваме за непоклатимост, сигурност и предвидимост в българската политика, с цел да има вложения, ускорено икономическо развиване и то на база на целите на Движение за права и свободи. “

Вицепрезидентът на партия  АЛДЕ Илхан Кючюк съобщи, че „ Движение за права и свободи е високо ценена поради поредната си политика и ценностно  си отстояване на съществени правила в  Европейски Съюз. ”.

„ Това в Европа се почита, но  за какво не и  България! И  отговорът е, тъй като сме мощна политическа организация, която отстоява на всички политически стихии, политическа мощ с голям капацитет “, безапелационен бе Кючюк.

По рано денем ръководителят на Движение за права и свободи, президентът на европейските либерали Илхан Кючюк, президентът на Европейската демократична юноша Антоанета Асенова  и претендентите за народни представители за област Хасково организираха срещи с поданици на Стамболово и Харманли.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР