Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ посочи, че всяка година речите

...
Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ посочи, че всяка година речите
Коментари Харесай

Карадайъ: Лидери като Доган се раждат веднъж на 100 г.

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ уточни, че всяка година речите на Ахмед Доган се чакат от обществото и това е разбираемо. Той настоя и че водачи като Доган се раждат един път на 100 години.

Повод за коментара му стана словото на почетния водач на придвижването, съгласно който не би трябвало да има предварителни избори, само че България се нуждае от програмен кабинет.

" Личности като господин Доган, водачи, на 100 години един път се раждат. Като страна имаме потребност от такива водачи ", настоя Карадайъ.

Той посочи, че от придвижването нееднократно са говорили за предварителни избори, само че са добавяли, че и след тях нищо няма да се промени изключително.

Карадайъ добави и че от Движение за права и свободи работят съществено върху стратегия за ускорено догонващо развиване на страната.

Лидерът на Движение за права и свободи разяснява и упреците на Патриотите, че е имало тежка договорка сред ГЕРБ и Движение за права и свободи за Закона за вероизповеданията и че техните промени не са били признати.

" Мисля, че националистите малко преекспонираха тематиката, само че ние патриотите и национално виновните партии направихме огромна крачка с приемането на закона за вероизповеданията ", заключи Карадайъ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР