Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ честити рождения ден на почетния

...
Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ честити рождения ден на почетния
Коментари Харесай

``Днес е Празник. И Вие сте наш Учител`` - честитката на Карадайъ за рождения ден на Доган |

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ честити рождения ден на почетния ръководител на партията Ахмед Доган с прочувствен пост във фейсбук. Днес създателят на политическия проект навършва 68 години.

Основното, което прави усещане в обявата е използването на основните букви в поздравлението на Карадайъ.

Ето го:

Днес създателят и почетен ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган чества рожден ден. От името на Движение за права и свободи специфичен привет за празника на доктор Доган насочи водачът на Движението Мустафа Карадайъ:

Честит рожден ден, уважаеми господин Доган!

За всички нас, за които Движение за права и свободи е идея и обща орис, през днешния ден е Празник. Движение за права и свободи за нас е школа, която ни дава познание, повели и посвещение. И Вие сте наш Учител. И това не е пресилено.

Вашето наличие в нашия живот, в живота на Движение за права и свободи и в политиката е скъпо. Историческите събития в последните години, месеци и дни го потвърждават. Установяваме за следващ път какъв брой деликатно, умишлено и отговорно би трябвало да си учим уроците, да четем и да проучваме. Осъзнаваме какъв брой доста неща сте споделили и обрисували бъдещето...

Скъпи господин Доган, от свое име и от името на всички от Движение за права и свободи, Ви поисквам здраве, доста триумфи и благополучие! Нека още дълги години в заедност да вървим по Пътя. Не забравяйте, всички ние, Движение за права и свободи, България, имаме потребност от Вас, от Вашия глас, от Вашата визия, от Вашите насоки. Историческото Време го изисква.

С голяма признателност и благодарност Ви пожелаваме прекрасен празник!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР