Председателят на Ботев и заместник кмет на Ихтиман Тони Кацаров

...
Председателят на Ботев и заместник кмет на Ихтиман Тони Кацаров
Коментари Харесай

Босът на Ботев : Левскар съм, отиваме на Армията за победа! Курдов и Везалов са с опит

Председателят на Ботев и заместител кмет на Ихтиман Тони Кацаров приказва преди 1/16-финала за Купата на България против ЦСКА. По стратегия Ботев беше хазаин, само че отборът желае срещата да се играе на " Армията ".

" Това е най-сериозният мач с най-сериозния съперник. Всички знаем кой е любимецът. Знаем ЦСКА какъв клуб е - с какви триумфи през годините. Не си вършим илюзии, крепко стъпили сме на земята. Но пък в това време футболът е непредсказуема игра, всичко може да стане. Не отиваме като обречени. Знаем си силите. В последните мачове във " В " група имаме две победи с голова разлика 9:0. Така че влизаме в този мач с положително въодушевление. Отиваме да играем за победа.

В нашия тим личат имена, които са играли в " А " група. Като Наско Курдов и Димитър Везалов. Така че те са хората, които са играли на високо равнище и би трябвало да поведат тима.

Ние искахме да създадем празник в Ихтиман, само че в случай, че ще се играе без аудитория, няма никакъв смисъл. Със сигурност ще има доста искащи, които да дойдат да гледат. Деца за подписи, което изисква защита, която за стадиона в Ихтиман мъчно ще създадем. Независимо, че ще играем на ``Армията``, като няма аудитория, не виждам безусловно никаква разлика. На нас задачата ни беше да създадем празник за града, само че това е реалноста.

Навремето съдийките бяха необичайност във футбола. При дамите ги няма тези дребни игрички, те си свирят каквото видят. Така че даже да има неточност, тя е неволна. Това, че ще ни свири жена е гаранция, че съдийството ще е на положително равнище.

Аз съм почитател на Левски. Аз като съм от Левски, няма какво да връщаме на ЦСКА. Идеята е Ботев да се показа почтено, да покаже, че имаме добър тим, а в случай че имаме шанс и късмет - да създадем и освен това ", сподели той пред " Дарик ".
 Програмата до края на годината е добра за Бруно и ЦСКА
Програмата до края на годината е добра за Бруно и ЦСКА

" Червените " единствено с две излизания от София
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР