Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова се срещна днес

...
Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова се срещна днес
Коментари Харесай

Костадинова към олимпийците ни: Искам да ви дам цялата си сила

Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова се срещна през днешния ден с българските олимпийци на Зимните игри в Пьончан.

В интернационалната зона на олимпийското село Костадинова поздрави персонално всеки един от спортистите от страната, след което им пожела триумф и шанс в идните надпревари.

На срещата участваха съвсем всички български олимпийци от тимовете по биатлон, ски-бягане, сноуборд и шейни.

" Искам да ви дам цялата мощ, която имам. Ето че пристигна време за най-истинските и влиятелни стартове.

Всеки един от вас към този момент е победител, щом е тук на Олимпиадата, измежду най-хубавите в света. Вие преминахте тежки квалификации и пресявки и в Пьончан можете единствено да спечелите.

Искам да ви окуража, да ви пожелая да сте мощни и горди като българи.

Стартът е еднакъв за всички, ще ви поддържаме по всякакъв начин, целият български народ ще бъде с вас. Желая ви триумф и шанс в идните стартове ", сподели Костадинова.

На срещата в олимпийското село участва и генералният секретар на БОК Белчо Горанов, както и множеството треньори и публични лица от делегацията.

Междувременно нашите олимпийци разгледаха залата на така наречен Olympic Village Plaza, част от тях пробваха атрактивния симулатор, който предизвика възприятието че си на ски-шанцата, по ледения улей или по стръмните олимпийски писти за втурване на Пьончан.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР