Председателят на асоциация Докосни дъгата Денислава Ангелова стана първата жена,

...
Председателят на асоциация Докосни дъгата Денислава Ангелова стана първата жена,
Коментари Харесай

Денислава Ангелова стана първата жена, удостоена с наградата Шимон Перес

Председателят на асоциация „ Докосни дъгата " Денислава Ангелова стана първата жена, удостоена с влиятелна премия от Центъра за мир „ Шимон Перес " в Израел. Отличието на Денислава Ангелова бе връчено в родния й град Плевен, а в церемонията взе участие представителният гвардейски духов оркестър.


Предложенията за персони, които да бъдат наградени, се дават всяка година от еврейските организации по света. Над 30 са благотворителните начинания на плевенчанката за последните 10 години, уточни Яков Джераси, президент на Ционистката федерация в България, който връчи оценката.

Кампаниите са свързани с децата с диабет, със спорта измежду младежите и със основаване на училищен гвардейски отряди и оркестри. Денислава Ангелова показа, че даже и след номинацията не е очаквала да получи премията.
Денислава Ангелова, притежател на премията " Woman of Valor ": Носители на премията преди този момент на нея са били Тони Блеър, Никола Саркози, Хенри Кисинджър, по какъв начин Денислава Ангелова от Плевен ще я вземе? Но ето, през днешния ден е реалност. Тази премия е освен за мен, а за всички хора, които ми помогнаха в последните 10 години.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР