Председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси заяви, че няма

...
Председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси заяви, че няма
Коментари Харесай

Пелоси обясни на Тръмп, че няма пари за стена в преговорите

Председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси съобщи, че няма да има пари за граничната стена на Доналд Тръмп в договорката, която се създава от договарящия екип.

" В законодателството няма да има никакви парични средства ", само че в случай че републиканците имат оферти за нови пропусквателни пунктове или технологии, тези неща биха могли да се договарят .

" Това не са договаряния в които президентът да каже... " няма значение какво споделя Конгресът ", разяснява тя.

" Президентът му се желае Конгресът да няма никакво значение в метода, по който отговаряме на потребностите на американския народ? Не, няма метод ", изясни Пелоси.
 Тръмп: Стената се строи по един или различен метод
Тръмп: Стената се строи по един или различен метод

Даже заприказва за " стени "

Комитетът за договаряния се пробва да реализира компромис за 5,7 милиарда $ , който Тръмп търси за обещаната от него стена по границата.

Комитетът би трябвало да завърши работата си към 10 февруари , с цел да извърши избраният краен период от 15 февруари, откакто Тръмп и законодателите се договориха предходната седмица да сложат завършек на 35-дневно отчасти закриване на държавното управление .

Пелоси също отхвърли като " не ставащо " предлагането на президента за краткотрайна тригодишна отбрана на млади " мечтатели " в подмяна на непрекъсната стена .

Според нея, Тръмп споделя, " това е отбрана, която съществуват, само че ще ви я взема , по-късно ще ви я дам краткотрайно , а вие ще ми дадете непрекъсната стена . Така не става ", добави Пелоси.

Тя не има вяра , че законопроектът за дефинитивно преустановяване на прекъсването на държавното управление би трябвало да бъде част от настоящите договаряния за гранична сигурност.
 Тръмп праща още бойци на границата да стопират
Тръмп праща още бойци на границата да стопират " нашествието " от Мексико

" Със стена това щеше да е доста по-лесно и по-евтино "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР