Предпразничните дни по традиция са заредени с необходимостта от докосване

...
Предпразничните дни по традиция са заредени с необходимостта от докосване
Коментари Харесай

Деца изнасят коледен концерт тази вечер в Художествената галерия във Варна

Предпразничните дни по традиция са заредени с нуждата от допиране до нещо чисто и красиво. Такава опция ще даде на варненци Коледният концерт довечера, 23 декември в Градската художествена изложба “Борис Георгиев ” - Варна. Любимите коледни песни ще озарят с топлината си и със звъна на детските гласчета концертната зала на галерията - едно от най-естетските места в морската столица, където общуването с изкуствата въздига духа.

На подиума ще излязат девойки и момчета от школата “Студио 9 ”, водена от известната Христина Ралева. Изпълненията им ще бъдат в съпровод на Вихрен Урумов, пиано, който е и аранжор на песните, както и продуцент в школата. “Искаме в навечерието на Коледа, ден преди Светлия празник, нашите възпитаници да поднесат на публиката един цветен букет от топлота и усмивки, като изпълнят най-красивите коледни песни ” - споделя певицата-педагог.

Началото на Коледния концерт е в 19:30. Билети ще могат да се закупят във фоайето на Градската художествена изложба, а продажбата стартира час преди началото на концерта.

Христина Ралева доби необятна популярност с присъединяване си първо в телевизионния формат “Гласът на България ”, а единствено преди седмица я видяхме и в ролята на Уитни Хюстън като финалист в телевизионния формат “Звездите в нас ” по Нова.

Певицата е родена през 1981 година в Пловдив. С музиката и сцената се среща едвам на тригодишна възраст, когато стартира да пее и е определена за солист на детски хор „ Детска китка “. Учи музика и пиано от 6-годишна възраст и продължава в гимназията с класическо пеене. Когато приключва Музикална паралелка към СУ “Емилиян Станев “ Велико Търново, певческата й кариера и изявите на огромната поп сцена в България към този момент са в ход. През 1997 година на професионален кастинг при конкуренция от над 100 девойки кандидатки, тя печели и става част от поп квартет " Сладки Мечти ". Дамската групировка е лицето на музикално-сценичен артикул, в който са ангажирани огромен екип от продуценти, хореографи, педагози, композитори и стилисти. Квартетът печели най-голяма известност към 2000 година, когато обикаля страната и Европа, осъществя доста авторски шлагери и видеоклипове, печели първи места в редица вокални надпревари и песенни ранглисти. " Сладки Мечти " записват песни, композирани от Магомед Алиев-Мага, Момчил Колев, Георги Георгиев-Герасим, Димо Стоянов и други В този интервал тя работи в взаимни планове с някои от най-големите български звезди като Лили Иванова, Георги Христов, „ Сигнал ”, Илия Ангелов, “Каналето ”, „ Момчешки свят ”, „ UpDown ” и други. През 2005 година Христина е ангажирана като вокален солист в група “Акага ”, а две години по-късно приема същата позиция в “Trip Collective ” – бенд-формация, с която гастролира в чужбина повече от 10 години. Като главен продуцент и артист-изпълнител, Христина Ралева осъществя поредност от театрални шоу продукции в Скандинавия - " TheQueen of Pop " (Madonna); " Tribute to W. H. " (Whitney Houston); " PopperToppers " (Various Top Hits) и други

От 2014 година Христина Ралева се настанява за непрекъснато във Варна, където живее и работи и в този момент. Инвестира големия си професионален, певчески и театрален опит в процедура с надарени деца и тяхното самостоятелно образование. Развива лична система на преподаване, основана на селекция от най-съвременни способи за преодоляване на вокална техника и жанрова орнаментика. В последните години тя концентрира интензивността си в града и стартира работа по основаването на различно музикално пространство, занимава се с вокална и театрална педагогика, продуцентска активност, комбинация и звукозапис в “Studio 9 ”.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР