Предполагам, че в рамките на следващите две седмици ще имаме

...
Предполагам, че в рамките на следващите две седмици ще имаме
Коментари Харесай

Борислав Сандов: Предполагам, че в рамките на следващите две седмици ще имаме редовно избран кабинет

Предполагам, че в границите на идващите две седмици ще имаме постоянно определен кабинет, в случай че процесът, който стартира, продължи с това движение и тази диалогичност и единодушие, което се надяваме да реализираме. Това съобщи пред bTV съпредседателят в оставка на " Зелено придвижване " и член на политическия съвет на " Демократична България ".

По думите му все още към момента не са обсъждани съответни имена на министри за предстоящ кабинет. " Веднага щом приключим с съдружното съглашение, ще търсим тима, който да го извърши. Заявката на " Продължаваме промяната " е да съберем най-хубавите хора, подобаващи за това. Разбира се, не можем да не отразим ролята на политическите партии с техните номинации и тяхната тежест, само че дали ще бъде правопропорционално на техните резултати, към момента не е ясно ", изясни той.
Сандов не изключи " Демократична България " да няма министри
Възможно е „ Демократична България ” да не предложи министри, а да взе участие единствено като поддръжка на Народното събрание. На първо място...

Сандов разяснява още спекулациите, че името му е измежду препоръчаните за поста на министър на екологията. " Не е обсъждано с мен съответно, допустимо е някой да тества разнообразни имена, само че следва този въпрос да се разисква ", сподели политикът.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР