Предложението за министър-председател на ГЕРБ явно ще е Бойко Борисов.

...
Предложението за министър-председател на ГЕРБ явно ще е Бойко Борисов.
Коментари Харесай

„България си има Меси и това съм аз. По-добър от мен няма“

Предложението за министър-председател на ГЕРБ очевидно ще е Бойко Борисов. За това първо загатнаха няколко от водещите имена в партията, които се изявяваха в разнообразни телевизионни студия тази заран. Малко по-късно и самият водач на групировката даде безапелационен знак.

Премиер си имаме – мисля, че към момента в ГЕРБ по-добър от мен няма, колкото и нескромно да звучи “, сподели Бойко Борисов за себе си.

Според него на доктрина ГЕРБ има два разновидността. „ Можещ, компетентен и гарантиращо ще ви изведе от рецесията – това съм аз. И различен министър председател, който повече да им даде опция да не се обвързват с нас по този начин. Всичко останало е див популизъм “ – това сподели трикратният министър председател на страната Бойко Борисов пред младежите на ГЕРБ във Враца.
Защото светът е футбол
Тематичната спортна изразителност в дните на Световното състезание очевидно е необятно прегърната в ГЕРБ, тъй като в изявленията на мнозина през днешния ден се прокраднаха сходни съпоставения. 

И Меси на 30 и недостатък години, само че като влезе, вкара първия гол. България си има Меси в това отношение “, сподели недвусмислено Бойко Борисов.

Малко по-рано в ефира на bTV Владислав Горанов отговори на журналистически въпрос за предлагането на ГЕРБ за министър-председател, спазвайки същата посока: „ Когато имаш в тима си Меси, няма потребност да търсиш Ди Мария “. По думите му Борисов е най-хубавият вид, а „ кабинет с министър председател Десислава Атанасова най-вероятно няма да забележим “.

Тома Биков също направи съпоставяне сред политиката и футбола с думите, че „ когато не спазваш разпоредбите, отпадаш още в групите “, само че добави, че „ мощните, когато отпаднат един път, идващия път стават международни първенци “.

Очакванията за сформиране на постоянно държавно управление с първия мандат, който президентът Румен Радев ще връчи публично на ГЕРБ на следващия ден, обаче са песимистични. Партията мъчно ще събере поддръжка, а политическата безтегловност наподобява, като да се е настанила трайно.

По думите на Борисов от през днешния ден:

Изходът е неотложно да се сформира държавно управление, за къс период “.

Иначе в поддръжка на кандидатурата му за министър председател се изрекоха още почетният ръководител на „ Гергьовден “ Любен Дилов - наследник и Десислава Атанасова.

На кого Радев ще връчи на следващия ден мандата евентуално ще стана ясно по-късно през днешния ден, когато Изпълнителната комисия на партията ще организира съвещание.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинБойко Борисов министър председател министър-председател първи мандат ГЕРБ Лионел Меси ПоследниНай-четениПолитика 128 „ България си има Меси и това съм аз. По-добър от мен няма “ Политика 752 Русия приготвя отговор на ценовия таван на петрола Бюджет и финанси 2000 „ Невъзможен компромис “: Шансът за влизане в еврозоната през 2024 година се изпарява Бюджет и финанси 200 Как бюджетът се трансформира в досадна детайлност Компании 10490 „ Транспрес “ откри логистичен център „ без аналог “ за 16 млн. лева в България Политика 5744 Официално Нидерландия блокира България за Шенген, само че пуска Румъния Финанси 5370 Основната рента в България скочи внезапно Телекомуникации 5250 Първият подводен кабел през Арктика си откри вложител Всички новиниОще от ПолитикаВиж всички
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР