Предложението на Борисов Мария Габриел да бъде кандидат за премиер

...
Предложението на Борисов Мария Габриел да бъде кандидат за премиер
Коментари Харесай

Обидно е! Обидно е за Габриел, че е склонна да бъде поредната кукла на конци

Предложението на Борисов Мария Габриел да бъде претендент за министър председател е обидно.

Обидно е за българските гласоподаватели, които чакат решение на голям проблем вътрешни проблеми, а не премер, който се е уведомил какво се случва в България единствено от партийни сводки.

Обидно е за самите гербери, че в не е останал нито един заслужен гербер, който да бъде повдигнат.

Обидно е за самата Габриел, която е склонна да бъде следващата кукла на конци.

Обидно е по какъв начин го направи на вчерашната конференция, като се подхилкваше в характерен жанр, че никой не е по-умен и квалифициран от него, съсипвайки и дребното останал престиж на Габриел.

Обидно е за поръчката за промени, тъй като няма по какъв начин да се случат.

Обидно е за всички нас, тъй като поносим една и съща режисура 15 години.

Обидно е като връзка, тъй като Борисов крещи по ПП-ДБ: „ Е, по какъв начин ще управлявате с поддръжката на Движение за права и свободи “, а другояче на драго сърце приема поддръжката на Движение за права и свободи за своя кабинет.

Обидно е като консистентност на посланията, тъй като до през вчерашния ден ГЕРБ не одобряваха проф. Денков за претендент министър председател, защото бил партиен член, като че ли Габриел пада от Луната.

Обидно е, че ГЕРБ унищожиха още една дума – джентълменско. Защото получиха ръководител на Народното събрание, само че не дадоха ръководител на правна комисия, както бяха дали обещание.

Обидно е всичко, което се случва, тъй като Борисов не се интересува от избавление на страната, от промени, от преодоляване на рецесиите, от нищо. Интересува се единствено да минава времето, да има фондове за разпределение, да се не помни какво стана през последните 15 години.

Да, всичко това е обидно.

Но най-обидно ще бъде, в случай че ПП-ДБ направи следващия компромис и влезе в кутийките му. Вместо да му пази една избрана кутия.

Спокоен ден!

Текстът е оповестен във фейсбук профила на създателя. Заглавието е на ДЕБАТИ.БГ.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР