Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Лепа Брена се е... поразлепила, Дафова - компромис между Версаче и Арлекин, и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Ивайло и младоженка му да си разменят облеклата...

Че последните слънчеви дни подвеждат за фешън опити, подвеждат. Но врели и кипели в артистичния отрасъл, като Ивайло Захариев и брачната половинка му, можеха да не отприщват по този начин мощно бента на въображението си. Дори бих споделил, че двамата са могли да разменят в случай че не облеклата, най-малко цветовете си. Повече си представям брачната половинка в рокля на цветя, въпреки такава риза да би подхождала доста на водещият Любенов. Ето, панталонът на булката Захариева е по този начин голям, че вътре Ивайло ще се събере с целия си искра. Чантичката може да послужи за пощенска кутия за фешън приказки и да бъде дадена на вторични първични материали.

 

Георги Христов кипи в дънкова синева

Колебая се да подвигна или обърна палец за визията на Георги Христов. Дънковото му комплектче почтено казано му отива, само че има нещо толкоз старомодно в него, чак се чудя по какъв начин е решил да прибегне към него. На всичко от горната страна, черните обувки не подхождат на синевата, идваща от панталона и ризата. Прическата е като оставена на главата му четка за облекла, позата е симпатична, запретнатите ръкави явно имат ролята да разкрият часовника и гривната. Виждам ли обеца или комар е кацнал на лявото му ухо?

Лепа Брена се е... поразлепила

Ще прозвучи ли  вярно в случай че напиша, че Лепа Брена се е... разлепила. Гаджето се киска и споделя, тя да не е пластир та да се разлепи. Добре де- разхубавила се е. Но какво прави тази ръкавица, с която хвърля ръкавица на висшата мода? Този аксесоар, като се изключи че е общително останал в оперетните спектакли и телевизионния спектакъл, може би дори  в Ало, ало, е напрягащ и неуместен. По протокола, в случай че някой се ръкува с Лепа, то тя би трябвало да смъкна ръкавицата- едно неловко и протяжно деяние. Ако пък някой крепък почитател и раздруса... ръката, то могат да изпаднат каквито са полепнали по нея камънаци и пискюли. О, това Чакардъкова ли е? Не се изричам за хора с униформи.

Бони – розови пристрастености късно

Кройката на роклята на Бони прилича противоположната страна на шейна. Стилизирана и розова, само че шейна. Розовото при Бони може да излекува незрящ, само че почитам избора и. Може пък цикламеното да е свършило и това да е един компромис за певицата. Гаджето се провиква, че знае къде продават същата само че резедава рокля, само че го сгълчах. Бони е задоволително огромна да се оправя сама. Ако моята страничка беше либрето за оперета, щях да се провикна- „ О, вий видяхте ли, о вий видяхте ли сакото и, сакото и... “ То наподобява на небрежно слепени текстилни панели, които едвам свързват двата края. Навитите ръкави издават неща, които не трябва да бъдат издавани. Вероятно доста ще и бъдат навити, освен на ръкавите...

Дафова- компромис сред Версаче и Арлекин

Не бях виждал такава цветова наредба от абитуриентския бал на сестрата на дъщерята на вуйна Стойка,  женена за кипърец. Годината ще да е била 1978 а градът Пазарджик. Диана Дафова театралничи в пола, върху която са си дали среща претекстове на Версаче и Арлекин. Това цветово ръкоблудство е изнервящо и не подхожда напълно на дама като Диана. Без да е едноименната принцеса, тя е показвала и по-добри съчетания в годините. Дъщеря и Лили Сотирова се е разпростряла малко повече в избора си. Мисля си, тази завеса в кой нощен клуб я бях видял...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР