Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев в акция: Златка с боди като възгордели се прашки, естетически Йони са нападнали Кобилкина и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Любо се е докарал до фешън 112

Пак нещо не разбирам. На този кадър Любо Киров клиент ли е или келнер? Защото и двете могат да са правилни, въпрос на позиция, а тук гледната точка е моя. Наконтен по този начин, артистът по-скоро наподобява на обслужващ в петзвезден хотел, комуто са дали обедна отмора. И о, да, това не е всеки петзвезден хотел, където вървят от време на време лекьосани, това несъмнено е Риц в Лондон, където сервитьорите са постоянно по-стилни от клиентелата си. Но Любо е звезда с харизма, която не зависи от лъскави ревери, от папийонка като долна линия в имейл адрес, нито от комбиниране на черно и бяло. Любо е себе си в тишърт, колкото по-омачкан, толкоз по cool, в дънки цвят прашна горска пътека и оголени ръце с изпъкнали вени. Черната риза в съседство с бял смокинг пък го приближава до диригента на някой недодялан духов оркестър, дори виждам подготовката им за площадна изява на 1 май. Препоръчвам на положителния другар да изостави тази фешън линия, да изостави в действителност всички линии, които са го довели до това решение. Моля, всеки който го види облечен по този начин да позвъни на 112. Майтап бе, Уили.

Прея с рокля, като оставена пред олтара…

Със същият триумф би могло да се облече празнична маса, върху която да се подредят красиви свещи, хайвер или леща, съгласно усета на хранещия се. Прея всякога ме изненадва, по кое време прелестно, по кое време както този път, когато както виждате, се е накиприла в дантела и тук там ръкави. Човек би трябвало да е доста внимателен когато облича нещо толкоз извънредно, все едно да видите Део да се навлече в комбенизон цвят сьомга. Талантливата певица е оставила косите и да се прелеят в тъмната пропаст на дрехата, от което доста нюанси се губят. Тук можеше за многообразие да бъдат вплетени синьо или тюркоаз, леки подсенки на буреносния облак в който е облечена. Дори в случай че тя упорства да седи в този тип, за какво да вземем за пример, дължината на роклята не беше или много по-къса, или пък много по-дълга, с цел да не добива Прея тип на оставена пред олтара. Обувките също са в черно- чудноват избор, в действителност. Можеха да са доматено червени, сини, както загатнах или най-малко сребристи. Красиво допълнение биха били няколко реда перли, пера или друга фешън накукушиненост с която певицата да ни плени. Както е споделил поетът- колкото, толкоз.

Естетически Йони са нападнали Кобилкина…?

Спретнато комплектче демонстрира Наталия Кобилкина, съчетано  с фотоапарат с размер на кинескоп. Метално сивият плат лъщи като похлупак на варел а ситните шарки по текстила пропълзяват в погледа с прозрачността на стоножка, тръгнала по циферблата на градския часовник. Кобилкина е сложила и коланче, към която тока удря тока на високоволтово напрежение а точно дребна групичка изкуствени камъни. Камъните падат са още и в останалата част от колана, където свети, напряко присветва като пътнически трен сребристата душа на увитото към кръста коланче. Повдига ми се от накъдрените краища на ръкавите, от неналичието на същинско деколте и тази попска якичка, изцяло несъответствуваща за секси момиче като Наталия. Косите избавят ситуацията ненапълно а ненатрапчивият грим седи умерено върху чертите. Възможно е това да бъде един домоушит гащеризон, с този седеж нищо не може да бъде разпознато. Бих предложил на госпожата да разкрие своята безспорна женственост с нежни платове в призрачни цветове. Мисля, че жълто, резеда и разредена малина в топло мляко ще свършат работа за задачата. А в този момент, дано изпием една водка в нейна чест и да си поговорим със своята Йони или Йонко, кой каквото там си има.

Златка с боди като възгордели се прашки…

Златка Димитрова ме кара да мисля в рими поради това, с което е облечена. Хрумва ми нещо като- В черно се Златка облякла, в черно, още Черната, още Златка се в черно наконтила. Стиховете са ми цялостна боза, само че пък и вдъхновението си го бива. Известната госпожа несъмнено сама схваща, че първо ракурса на този кадър е леко безразсъден, той я прави да наподобява на електрически дирек, чиито лампи са за промяна. За промяна е и боди-то, чиято странна кройка ме кара да се двоумя то боди ли е или възгордели се дамски прашки, напуснали полесражението. Нищо неподозираща чанта следи ставащото към нея и в случай че питате мен, търси директен път да напусне мястото на събитието. Дънките – две асфалтови пътеки, вървят нагоре към гордата татуировка, пробват да се пресекат, само че там ги чака позиция под която е по-добре да спрат и отдъхнат. Прическата може би ще е подобаваща за червен килим а не за кулоар с блудкава теракота. Ако има фотошоп- неприятно, в случай че няма- отново неприятно.

Джина и Малкоданска- дует на жанр и естетика.

Нова телевизия още веднъж зарежда от екрана си с пролетен финес, принадлежащ на две от знаковите им водещи. Присъединилата се по-скоро към екипа на Гала астролог Джина Василева, показва екранна убеденост и жанр в бежево. Полата, много елементарна на тип, все пак способства за достойния аспект, възложен от дамата. Блузката е същинско обаяние и съгласно мен би трябвало да участва в дрешника на всяка уважаваща се жена. Джина, една умерена зодия Везни е постигнала идеален баланс, което може би идва от спокойните дълбини на този ненагледен знак. До нея Гери Малкоданска жужи в своето неизмеримо и не напълно елементарно за разказване облекло. То е секси, показва темперамент и залюлява погледа и мислите към пейзажи и декори, в които господства мощната воля на Овен, каквато е Гери. Прическите на двете дами довършват нежния възторг от избора им, прави ги подготвени за фантазии и боготворене.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР