Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Минчев в акция: Ани Хоанг - статистка в индийски сериал, Кънчев – моден първолак, Халваджиян с жилетка от Берлинската стена и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

СЪРМЕНОВ  И НЕЙКОВ СА ОЩЕ В 70-ТЕ?

Ето директна акламация по какъв начин две звезди не трябва да са облечени. Но за какво го вършат, ще запитате а отговорът се крие някъде или в магазините втора употреба или дрешник, останал под въздействието на 70-те години. Калин Сърменов- юноша с ведро държание и сексапил, би могъл доста повече да се погрижи за облеклото си. Вместо това, той най- детински сервира тъмен шал, който в мрачевина може да бъде взет за голяма порция говеждо с дебела заливка от барбекю сос. Карираната риза миловидно припомня за времената на шефовете на свинекомплекси, сакото, горкото, енергично скандира цитати от трибуните на бригадирското придвижване. До Сърменов- Любо Нейков прави смела стъпка, като носи яке с формата и цвета на палатка от ликвидация, която по този начин и не са смогнали да обтегнат. За обтягане е и този шал, само че със мощ, че да бъде запокитен там, където може да стане храна на молците. Червеният колан позволява, че в реда на тази естетика, може да чакаме, че чорапите на господина са в същия цвят.

МАЙМАРОВА ПРАЗНУВА Пожарна охрана КРАЛСКИ

На попрището витално в средата, юбилярката Цветелина Маймарова заслужава същинска хвалба за достиженията си. В бизнеса и в модата, което се припокрива съвсем в целия и живот… Козметичната кралица участва през днешния ден тук с изрядна черна рокля, красиво опитомена от палавите светкавици на бижутата, проникващи върху кожата, през фината материя. Симпатични са прорезите, които леката пелерина прави към раменете, там свети една изрядна и чудесно подържана кожа. И по какъв начин не- приказваме за Нейно Величество, кралицата на българската козметика. Премислена прическа основава свое лично място в общата визия и кандидатства за едноличен комплимент, какъвто и получава. Винаги спокоен и сдържан, до Маймарова е  „ сивият кардинал ” на кралицата- нейният брачен партньор Иван. Господинът може да се отдръпна умерено за уикенда, със независима хвалба, прочее, изцяло заслужена!

КЪНЧЕВ- МОДЕН ПЪРВОЛАК

Винаги съм казвал на Ники Кънчев „ стани богат ” и си вземи персонален шивач, само че май не съм го споделил задоволително високо. Брадър специалистът носи досадно синьо сако, съгласно възприятието ми- от много отколешна сбирка. Външните шевове издават шивачески метод отпреди десетилетие а кройката е увиснала, като всякое  от пердетата в Къщата. Нито подробност от безспорния сексапил на Кънчев, не може да ме спре да призная, че ризата би се харесала на всички делегати от 13-я партиен конгрес на Българска комунистическа партия. На мръчкаво бял декор се надбягват райета с цветове по-смутени от  подредени да вземат дипломата си първолачета. Родителската среща на алено, сиво и черно не предвещава нищо положително на фона на сакото с цвят на зил.

ХОАНГ, КАКВА МИСТРИЯ  ИЗПОЛЗВАТЕ…

Бих желал да знам дали и кой номер мистрия употребява Ани Хоанг, с цел да изглежда  по този начин лицето и. Също по този начин желая цялостни данни, ЕГН и застрахователен номер на стилиста, постъпил по този начин с нея. Освен разочароващите татуировки, които вършат певицата сходна на статистка в индийски сериал, питам се, какъв брой керемиди са потрошени с цел да се реализира този загар към шията и. Докато виждам ремикса на  „ Слонът, моят другар ” в фешън издание, се запитвам отгде и заради что е пристигнала рокличката чиито по-ранни издания съм гледал в немски филми, давани късно през нощта. Белите къдрички, имащи за цел вероятно да придадат съблазън на фрагмента, скърцат като каруца на завой карана от каруцарче- аджамийче. Често се запитвам с какви думи в миналото ще обяснят на поколението си тези пози, фрагменти, състояния…

ИМА ЛИ МОДЕН СКУНКС ЗА ХАЛВАДЖИЯН…

Какво доста обилие от нагарчаща хармония. Самият ефирен Бог Магърдич Халваджиян, изпъква на напред във времето със сива жилетка, с тип на смъкната от  Берлинската стена. Цветът пасва и на циментова площадка, само че ризата е надалеч по-палава по скалата на неравноделните цветови тонове. Дънките- тях кучета /са/  ги яли! Ощипвам Рачков по ревера, по този начин вдигнат, че се чудя, кой още употребява кройките от костюмите на Тодор Живков. Синьото на този костюм подхожда на остарял москвич, само че и там цветовете са по-жизнени. Брат Халваджиян би трябвало да получи фешън Златен скункс „ за изцяло творчество ” като първичен претекст за това е пуловерчето. Кожено яке затъмнява и дребните естетически благоприятни условия, накацали като врабчета във Вселената. Симпатичната дама в средата Лили Сотирова може би е била готова за друго събитие, само че нищо.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР