Предлага се временно ограничаване на разпространението, а мотивът е войната

...
Предлага се временно ограничаване на разпространението, а мотивът е войната
Коментари Харесай

Към СЕМ: Руските канали продължават да бълват как да бъдат избити украинците

Предлага се краткотрайно ограничение на разпространяването, а претекстът е войната в Украйна.

Оказа се, че достъпът е свободен и до момента. Спокойно можете да гледате:

Канал 1

ETVI

Наше кино

ТНТ

ТВ 3

Россия 24

ТНТ 2

Интерканал

RTG

ТВЦ

Снощи в телевизионното предаване „ Большая игра “ по Первый канал политолози и коментатори в продължение на час и половина сочеха на картата на Украйна град Ужгород (в далечната западна част на страната, на самата граница със Словакия) и гневно упорстваха „ съветските герои “ да стигнат час по-скоро до такава степен и „ да унищожат всички бандеровци “. Твърдяха също, че Украйна е неразбирателство, отговорна е пред Русия и би трябвало да получи нечовечен урок. Говореше се за украинците, като за някаква нисша раса. И нито дума за убитите мирни поданици, за починали съветски бойци даже. Украинският президент Зеленски бе именуван „ некадърен артист “, „ подправена жертва “, „ дявол “, „ гробар “, „ изменник “, " отпадък " …

Всички страни от НАТО и Европейски Съюз бяха вулгарно наричани „ незаконни “, „ ненормални “ и прочие Включително България.

Но най-невероятното, което се избълва, бе жестока рецензия против младите руснаци, които не разбирали величието на момента, тъй като били развалени от англо-саксонския модел на обучение!... Бе препоръчано да се промени радикално образованието, с цел да им „ пристигна акълът в главите “ на младежите!

Не се чудете, че и у нас има значително хора, които пращат децата и внуците си да учат и живеят на Запад, само че желаят от тях да обичат Путин и неговият режим. Хибридната война и примитивната агитация правят работа.

Фрог нюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР