Предизвикателствата пред младите хора в България и възможностите за тяхното

...
Предизвикателствата пред младите хора в България и възможностите за тяхното
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ пред младежите от ДПС: Демограцията е в риск, липсват ценности!

Предизвикателствата пред младежите в България и опциите за тяхното развиване в България разиска ръководителят на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ с младежи от Движение за права и свободи.

Карадайъ взе участие в взаимното съвещание на ЦОС и регионалните ръководители на Младежко Движение за права и свободи. На срещата участваха  още зам.-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов и евродепутатът от ДПС/ ”Обнови Европа ” Атидже Вели.
 Mladeji1
Демокрацията в страната е в риск, съобщи водачът на Движение за права и свободи и дефинира политическата философия на „новите“ ръководещи като: „Ние сме на власт и правила за нас няма“. „Наблюдават се липса полезности, политическа еднаквост и общностни цели.“, безапелационен бе Карадайъ.

Бъдещето на Европа и бъдещето на България бяха другите тематики, по които разговаряхме с младежите, съобщи и евродепутатът Атидже Вели. Заедно с ръководителя на Движение за права и свободи господин Мустафа Карадайъ, със зам.-председателя господин Ахмед Ахмедов-заместник и ръководителя на МДПС господин Сезгин Мехмед търсихме отговори на въпроси като по какъв начин да преодолеем провокациите и да се възползваме от опциите, които цифровата промяна предлага, добави тя.

Сред останалите тематики на срещата бяха дигитализацията и по какъв начин тя ще промени изборния развой и формите на изложение на гражданска позиция, както в водещата роля на младежите в процеса на цифровизация и промяна на стопанската система.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР