Преди време се заговори, че изпълнителката ще слезе от сцената,

...
Преди време се заговори, че изпълнителката ще слезе от сцената,
Коментари Харесай

Алисия с тотална промяна в живота си

 Преди време се заприказва, че изпълнителката ще слезе от сцената, с цел да сътвори семейство с половинката си Симеон Филипов. Милионерът от дълго време намеквал на обичаната си, че няма потребност да пее по задимените кръчми и той е подготвен да подсигури разкош и блестящо бъдеще както за нея, по този начин и за сина ѝ Валерко.

Самата Алисия от много време насам неглижирала кариерата си. Откакто е с Мони Филипов, изявите ѝ внезапно понижиха. Когато пък одобри присъединяване, постоянно закъснява с часове и по този начин изнервя почитателите ѝ. Певицата нееднократно е виняла кариерата си и непрекъснатите си отсъствия нощем за разделите с някогашните ѝ половинки. Този път обаче считала да избере любовта пред работата си и най-накрая да сътвори устойчиво семейство.

Симеон Филипов се занимава с недвижими парцели. От години е спряган за един от най-желаните ергени в София, въпреки доста рядко да се появява на обществени събития.

Певицата резервира наклонността във връзките си, като и този път си е избрала по-млад мъж от нея. Според информация на “България Днес " двамата са дружно повече от година. Най-интересната детайлност в любовната история е фактът, че ги среща някогашният другар на Ася – Георги Станоев-Бирмата.

Ексвъзлюбеният и сегашният мъж на певицата се познават от години и даже са имали общи бизнес ползи. Малко откакто стартират неприятностите на Бирмата с управляващите и той изчезва безследно в чужбина, Алисия и Симеон се преоткриват.

В момента двамата живеят в безценен парцел в полите на Витоша. За лукса, в който тъне изпълнителката, може да се съди от нейните фотоси в обществените профили. За съществуването на нов мъж в живота си Алисия загатна преди време, когато отпътува на екзотично странствуване. Тогава тя качи кадър от частен аероплан, на който е вплела крайник с загадъчен мъж. Малко по-късно певицата въпреки всичко се снима с гаджето си, само че скри лицето му. Наблюдателните й другари съумяха да разпознаят Симеон. Издава го присъщата за него брадичка, завършена като “катинар ". Макар първоначално да се криеха, сега Алисия и Филипов могат да бъдат видяни дружно в най-модерните столични заведения. Самата певица всекидневно споделя фотоси от новия си дом.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР