Преди седмица Ивайло Захариев разкри, че е решил да заведе

...
Преди седмица Ивайло Захариев разкри, че е решил да заведе
Коментари Харесай

Ивайло Захариев разкри истината з а БНТ

Преди седмица Ивайло Захариев разкри, че е решил да заведе дело против Българска национална телевизия. Тогава той единствено загатна, че ябълката на раздора сред негова и малкия екран е сериалът " Под прикритие " и че съдът е решил в негова изгода. Сега артистът реши да опише с подробности за повода за войната му с националната телевизия.

Във видео в профила си в инстаграм Захариев споделя, че не е желал да стартира това дело, само че в последна сметка се е оказало неизбежно.

" Всичко стартира от това, че Българска национална телевизия се хвалеше по какъв начин продава сериала " Под прикритие по целия свят. Аз персонално знам за над 180 страни. И в това време авторските права, които ми изплаща, бяха оскъдни. "

Ивайло Захариев добавя, че е приказвал със свои сътрудници, работили по сериала, че при тях ситуацията със заплащането е същото като при него. Актьорът споделя, че през 2020 година е схванал за европейската инструкция за авторско право. " И тогава взех решение да попитам Българска национална телевизия за докладите, които по закон би трябвало да показват всяка година, само че те не пожелаха да ги покажат. "

След това Захариев твърди, че е потърсил хора от националната телевизия, с цел да разрешат проблема, без да се стига до съд, само че не е срещнал схващане от тяхна страна.

" Смятам, че създателите и актьорите в България заслужаваме заслужено възнаграждение и по тази причина тук битката ми не е да получа някаква съответна сума, а с цел да покажа, че не сме последни на опашката при толкоз сполучлив сериал. " Ивайло Захариев дава обещание, че в още видеа ще опише в детайли за случая от неговата позиция.

Видео:
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР