ПРЕДИ ПУКАНКИТЕ Времетраене: 103 минути Режисьор: Джин Ступницки В главните роли: Дженифър Лорънс,

...
ПРЕДИ ПУКАНКИТЕ
Времетраене: 103 минути
Режисьор: Джин Ступницки
В главните роли: Дженифър Лорънс,
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Без лоши чувства с Дженифър Лорънс

ПРЕДИ ПУКАНКИТЕ
Времетраене: 103 минути Режисьор: Джин Ступницки В основните функции: Дженифър Лорънс, Андрю Фелдман, Матю Бродерик и Лора Бенанти Бюджет: 45 милиона
Гледали сме Дженифър Лорънс в в действителност доста филми, като в множеството от тях функциите ѝ са били съществени. Като тази на Катнис във филмите за " Игрите на глада ".

Или пък в " Наръчник на оптимиста ", където си партнираше с Брадли Купър. Именно тази роля пък донесе на актрисата и единственият ѝ досега Оскар.

Гледали сме Лорънс и във филми като " Червената лястовица ", " Пасажери " и няколко за " Х-Мен ". Като цяло филмографията ѝ е много впечатляваща и тя е загатвала, че носи комедийното в себе си. Но досега не сме я гледали в този род, а какво остава за филм категоризиран като 18+.

Всичко това обаче се трансформира с комедията " Без неприятни усеща ". Тя е микс от смешни моменти и някои причудливо нелепи такива.

Във кино лентата Лорънс влиза в ролята на Мади - момиче над 30, което живее в крайбрежен град, който през лятото се цялостни с туристи и оживява. За нея обаче това не е идилия, тъй като Монток се трансформира в желана дестинация за доста богаташи, които си купуват къщи там.
 Снимка 623595

Именно поради съществуването на от ден на ден заможни хора, налозите се подвигат и за Мади става невероятно да заплаща тези на къщата, завещана от майка ѝ. Просрочените заплащания не могат да се безконечни, по тази причина Мади се хваща на две работи.

Едната е като барманка в локално заведение, а другата - като водач на Uber. Е, това с превозването на хора не просъществува дълго, тъй като колата ѝ бива отнета още веднъж поради неплатени сметки.

Безизходицата в живота на Мади е цялостна, до момента в който не попада на странна публикация в интернет. Родители, загрижени за подрастващия си наследник, оферират да подарят поостарелия си Buick на момиче, което успее да изкара сина им от черупката му.
 Снимка 623596

А тя е много сериозна, тъй като на Пърси (Андрю Фелдман) му следва да замине да учи в лицей, а няма нито другари, нито яки занимания. Като цяло родителите му считат, че няма да оцелее в колежа.

И по този начин Мади се захваща с невъзможната задача освен да вкара Пърси в леглото си, само че и да го накара да поема опасности и да се държи повече като 19-годишен.

От характерните характери на двамата се пораждат доста занимателни случки, като някои от тях даже са си рискови. Но и Мади, и Пърси съумяват да научат доста един от различен.

Няма да издаваме за какво " Без неприятни усеща " е категоризиран като 18+, само че единствено ще загатнем, че не е само поради пиперливия език.
 Снимка 623594

Трябва да прибавим и че филмът много ловко осмива някои типични черти на две огромни и значими демографски групи - поколението Y (родените сред 1981 година и 1995 г) и поколението Z (1995 година и 2012 г).

И в началото усещането от гледането му може и да не е кой знае какво, само че човек се улавя, че часове откакто е излязъл от залата се сеща за някои моменти, които са го предиздвикали да се засмее с глас.

Така че умерено може да броим първата 18+ комедия на Лорънс за сполучлива. И да се надяваме, че скоро още веднъж ще повтори.

" Без неприятни усеща " е по кината от 23 юни
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР