Преди по-малко от седмица актрисата Луиза Григорава съобщи чрез Instagram

...
Преди по-малко от седмица актрисата Луиза Григорава съобщи чрез Instagram
Коментари Харесай

Ето я и бременната Луиза Григорова! Актрисата се показа в пълен блясък и зададе важен въпрос

Преди по-малко от седмица актрисата Луиза Григорава заяви посредством Instagram профила си, че ще става майка. Новината зарадва откровено всички ни, само че като се изключи че е бременна, други елементи тя не оповести със фотографията, която ви припомняме по-долу:

След като актрисата " хвърли бомбата ", тя получи доста честитки, които очевидно са я трогнали, и тя разгласява селфи от колата, с което благодарят за пожеланията и позитивната сила. " Пожелаваме на всички да сте здрави и да знаете, че когато има любов, всичко се преодолява! Най-доброто следва, за всички ни, малко религия ни би трябвало в този миг! Обичайте се, изпращаме ви благополучие ", написа тя.

Виж още: Изненада: Луиза Григорова е бременна с първо бебче! Актрисата показа благ кадър

До през днешния ден не бяхме виждали фотография на бременната Луиза Григорова в цялостния ѝ искра, до момента в който тя не реши да попита почитателите си по какъв начин се оправят с обездвижването по време на карантината. 

Виж още: Горчиво самопризнание от Дани Петканов за Милен Цветков! Закани се да търси правдивост

" Най-вече бременните запитвам, тъй като няма по какъв начин да си пуснем една кардио подготовка и да изхабим пред тв приемника ", прецизира Луиза. 

Виж още: Ретро с Камелия: Певицата се появи като ученичка, качи 90-арско видео по какъв начин пее на женитба

Луиза Григорова и режисьорът Мартин Макариев си споделиха " да " през лятото на 2017 година Сватбата беше на морето.Двамата са се срещнали към работата си по " Август е септември ", песента на Миро. Докато двамата стартират да гледат по друг метод един на различен, минават съвсем две години. Сериалът " Дървото на живота " е мястото, където пламват искрите посред им.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР