Преди по-малко от две седмици приключи Световното първенство, но време

...
Преди по-малко от две седмици приключи Световното първенство, но време
Коментари Харесай

В името на футбола! 4 супер гранда затварят 2022, а 3 “от...

Преди по-малко от две седмици завърши Световното състезание, само че време за отмора няма, най-малко не и в най-големите клубни шампионати в Европа. Още по Коледа борбата в британската Висша лига беше обновена, а даже в навечерието на Нова година на Острова няма да почиват. 

Същото се отнася и за испанската Ла Лига - шампионатът, необятно считан за втория най-хубав на планетата. И там на 31-ви декември ни чакат ужасно доста страсти, а всички топ конфликти влизат в програмата на , като платформата за онлайн  предлага стотици пазари и забавни коефициенти за всяка една от срещите! 

Супер тимове " закриват " 2022 година 

Във Висшата лига рядко има толкоз мачове на 31-ви декември, като в края на актуалната година. Цели 6 борби от най-високо ниво ще се проведат по терените в Англия и ще забележим някои от най-големите тимове в деяние, в това число първия и втория в класирането. 

Най-интересно наподобява ще бъде в 19:30 часа, когато Арсенал гостува на един от най-тежките противници за огромните тимове през последните години - Брайтън. Шансовете за победа на водача в класирането са оценени с коефициент от 2.15*, до момента в който " чайките " са в ролята на лек новобранец със ставка 3.55*. 

Иначе програмата се открива в 14:30 часа с посещение на Манчестър Юнайтед на Уулвърхямптън, като " вълците " записаха 2 следващи победи след рестарта на клубния футбол. Въпреки това, коефициентът за победа на Уулвс е 4.20*, до момента в който триумф на " алените дяволи " е оценен на 1.94*! 

Третият огромен тим, забъркан в новогодишната стратегия, е Манчестър Сити, който привидно има най-лесна задача - домашен мач на Евертън. 

В Испания от 15:00 часа пък имаме градско дерби! Барселона, която е водач в Ла Лига, посреща огромния противник в Каталуня - Еспаньол, в първия си мач след Световното по футбол! Разбира се, за Роберт Левандовски и компания на хартия мачът е " елементарен ", а коефициентът за победа на " блауграна " е 1.28* в efbet, като има още над 150 пазара за срещата! 

Челси и ПСЖ на фокус в първия ден на новата година 

Челси и ПСЖ са най-големите тимове, които ще забележим в първия ден на 2023 година, само че програмата на огромните шампионати се открива от Тотнъм и Астън Вила в 16:00 часа българско време! " Шпорите " са любимци с  от 1.71*! 

В 18:30 часа Челси се изправя против Нотингам Форест в посещение, като новакът в лигата несъмнено не оправдава упованията досега, откакто пръсна над 100 милиона паунда за прехвърляния. Форест се бори за своето оцеляване, до момента в който лондончани търсят наложителен триумф, защото борбата за топ 4 е извънредно тежка. Шансът за победа на " сините " е оценен на 1.73*. 

Във вечерната програмата от 21:45 часа ПСЖ, без Лионел Меси, ще се изправи против Ланс в посещение - един от най-тежките противници за парижани, изключително вечерта след отпразнуването на новата година. Неслучайно, макар чудовищната си доминация във Франция, победа за ПСЖ е оценена на коефициент 2.20* - един от редките случаи, в които успех на парижани е оценен със ставка над 2.00*! 

*Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди залог на платформата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР