Преди пет месеца Шарън Стоун се съблече за корицата на

...
Преди пет месеца Шарън Стоун се съблече за корицата на
Коментари Харесай

Шарън Стоун за секса, любовта и амбициите

Преди пет месеца Шарън Стоун се съблече за корицата на Vogue Португалия, пресъздавайки някои секси подиуми от обичания на генерации филм " Първичен инстинкт ".

През ноември актрисата още веднъж е на корица, само че този път на списание Allure, където приказва за секса, любовта и упоритостите. Снимките за изданието пък са дело на фотографа Ема Самъртън.

Шарън Стоун споделя визията си за " Първичен инстинкт " през днешния ден, като показва подозрението си, че филмът би могъл да се снима в този момент, тъй като надали би се трансформирал в такава сензация, както по това време.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sharon Stone (@sharonstone) на Окт 21, 2019 в 6:45 PDT

" Мисля, че " Първичен инстинкт " беше сниман в точното време. Той изрази всички наши страхове и подозрения. Тогава дамите таман започваха битката за правата си ", споделя Стоун.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sharon Stone (@sharonstone) на Окт 22, 2019 в 10:51 PDT

В изявлението актрисата признава, че в този момент се харесва повече, в сравнение с когато е била млада и непрестанно е търсела недостатъци в себе си, тъй като когато сме млади и сме водени от нелепостите на младостта си, от време на време можем да пропуснем част от огромната хубост на живота.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sharon Stone (@sharonstone) на Окт 23, 2019 в 10:10 PDT

Шарън Стоун не крие, че 40-те години са били доста сложен за нея интервал. Тогава освен не е получавала работа, тъй като е била прекомерно стара за Холивуд, само че и мъжете не са желали да излизат с нея, тъй като на никой не му се е занимавало с жена, която има дребни деца.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от EmmaSummerton (@emmasummerton) на Окт 21, 2019 в 10:16 PDT

Въпреки това обаче актрисата признава, че тогава е била най-красива и тъкмо тогава е почнала същински да схваща и харесва себе си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Allure Magazine (@allure) на Окт 21, 2019 в 10:08 PDT

" Сега откривам каква е същинската мощ: силата на достолепието, да подкрепям дома си, фамилията си, финансите си, здравето си. Да пораствам като човек, който схваща себе си и грешките си ", споделя още актрисата, като добавя, че много години в действителност употребява славата си за нещо значимо и скъпо.

Стоун е деятел в акция за събиране на пари за основаване на ваксини против ХИВ, занимава се други благотворителни начинания като изграждане на учебни заведения в Африка и защива правата на дамите.
 Шарън Стоун, фотосесията й за Vogue Португалия и какъв брой е секси актрисата на 61
Шарън Стоун - дръзка и секси на 61

" Първичен инстинкт " 27 години по-късно
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР