Преди около една година Анди Макдауъл взима дръзкото решение да

...
Преди около една година Анди Макдауъл взима дръзкото решение да
Коментари Харесай

Анди Макдауъл - отново смела на подиума

Преди към една година Анди Макдауъл взима дръзкото решение да се появи на кинофестивала в Кан с естествената си посивяла коса. Малко по-късно тя съобщи пред Vogue, че животът е прекомерно къс, с цел да не се усещаме добре в личната си кожа. А в действителност дълго време тя се бори тъкмо с това - да отговори на нереалистичните стандарти за хубост и рецензията, която може да получи поради " несъвършенството си ".
 Анди Макдауъл, Vogue Poland и смелостта да бъде каквато е
Смелото решение, с което Анди Макдауъл въодушеви света

Не всички звезди го вършат

Резултатът е впечатляващ и обратно на упованията ѝ - новата ѝ визия е подкрепена от хиляди дами по целия свят, които не желаят повече да се срамят от възрастта си и белезите, които оставя върху тях.

За следващ път Анди Макдауъл показва естествената си хубост пред очите на стотиците гости на Седмицата на модата в Париж предходната седмица. Тя се появи на подиума като част от ревюто на L`Oréal, облечена в дълга рокля, цялата обсипана с мъниста и пера. Висока цепка от едната страна разкрива стройните ѝ крайници до момента в който върви по пътеката. Освен поради впечатляващото ѝ облекло Анди още веднъж събра погледите и поради метода, по който изглежда косата ѝ. За събитието тя не беше избрала претенциозна прическа, в противен случай. Не сме и учудени, че актрисата беше пуснала посивелите си къдрици да падат свободно върху раменете ѝ.
 Снимка 589890

Анди Макдауъл решава да спре да се боядисва по време на пандемията от ковид и безусловно се връща към корените си. През юни тази година тя изясни пред People, че " по време на Коронавирус можех да видя корените на косата си, дружно с лицето си, с кожата и очите си и ми хареса. Чувствах, че (ако оставя посивялата си коса) ще бъда по-щастлива. И съм по-щастлива. Наистина ми харесва. Аз съм на 64 години и това е което ми следва. В последна сметка ще бъда със сива коса. Исках да усетя това прекарване ".
 Снимка 589889

Актрисата приказва за целия развой на стареене и процеса, през който минава, с цел да одобри тялото си. " Когато остареете, коремът ви също става по-голям. Родих три деца. Постоянно би трябвало да поставям старания, с цел да обичам тази част от тялото си. Толкова е мъчно. "
 Анди Макдауъл, Симон Байлс, психологичното здраве и по какъв начин се оправя актрисата със обществената тревога
Признанието, което Анди Макдауъл се е страхувала да направи

Отново е мъчително почтена

Но Анди не е сама в този стадий от живота си. Нейните дъщери Маргарет, (27 г.) и Рейни Куоли, (32 г.) абсолютно я поддържат и ѝ припомнят да се отнася по-мило и с обич към себе си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР