Преди около 30 години този дует от Италия покори всички

...
Преди около 30 години този дует от Италия покори всички
Коментари Харесай

Всички я търсеха, но без успех. Загадъчното изчезване на дъщерята на Ал Бано и Ромина Пауър

Преди към 30 години този дует от Италия покори всички континенти. Песните на Ал Бано и Ромина Пауър бяха за любовта и безоблачното благополучие. Техните песни въплъщаваха висшите сантиментални връзки освен сред младежите, само че и сред съпрузите. Всъщност те пееха за себе си, тъй като на всички им се струваше, че техният съюз е доста мощен и любовта става по-силна с годините.

Но цялата тази идилия рухна за една нощ. И това се случи, когато огромната им щерка, красивата Иления, изчезна. Оттогава са минали съвсем 30 години, само че мистерията със загадъчното изгубване на момичето към момента не е разгадана.

Влечение към пътешествия

Иления е родена през 1970 година Вероятно малко хора знаят, само че в звездното семейство има четири деца, само че за Иления постоянно се говореше като за най-талантливата и способна.

От детството си тя елементарно успявала във всичко с което се захване. Учила непознати езици, пеела и танцувала добре, а когато пораснала, даже няколко пъти се снима във филми.

Като пораства влиза в лицей и в това време стартира работа като бавачка. Този подтик бил неясен за мнозина, зашото фамилията по явни аргументи не се нуждаело от пари. Но такава била Иления – тя желала да реализира всичко сама.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romina Power (@rominaspower)

От детството си момичето усещало обич и грижи. Тя даже не се тормозила от обстоятелството, че родителите й доста постоянно, заради натоварения си график, не са вкъщи. Вероятно тъй като родителите непрекъснато дълго време разговаряли с децата по телефона и носели дарове от всяка командировка.

Когато родителите били вкъщи, те прекарвали цялото време до децата си и постоянно знаяли всичко за заниманията и ползите им.

Например, Иления доста обичала да пътува и да научава нещо ново. Тя постоянно ходела на пътуванията си единствено с дребна раница, в която имало дневник за пътешестване, където момичето записвало всичко, което виждало в близост. Бащата говоре за щерка си като за интелигентна и красива жена и споделял, че тя има доста самостоятелен темперамент.

Родителите постоянно пускали Илиения на всяко ново пътешестване с известна степен на боязън, само че, знаейки характера й, не й противоречали.

Така се случило и този път. Иления била на 23 години, когато й хрумнало да замине за Америка и по време на това пътешестване решила освен да изследва нов свят за себе си, само че и да напише книга за него. Тя желала да напише книга с основни герои бездомници, които заради разнообразни условия са принудени да живеят на улицата.

Родителите не разубедили щерка си. Имало две аргументи за това: имали й доверие и очаквали от нея да бъде благоразумна. По време на пътуването си Иления си взела отпуска от колежа и през есента на 1993 година се впуснала в ново премеждие.

Момичето решило да пътува на стоп, като взела със себе си единствено нужните неща, които биха могли да му бъдат потребни по пътя, и малко пари. С преминаващи коли момичето прекосило през цяло Мексико и част от Америка.

След като стигнала до Ню Орлиънс, Луизиана, тя решила да спре тук, с цел да изчака Нова година и по-късно да продължи.

Има и друга версия за какво Иления потегля на път с толкоз малко багаж. Година по-рано, по време на идващото си пътешестване, тя се среща с Александър Масакела, който е махленски музикант. Тя толкоз се привърза към този мъж, че даже го наричала собствен стопанин.

Благодарение на този човек Иления се пристрастила към опиатите и макар че родителите й били извънредно срещу сходно запознанство, тя не прекъснала връзките с този тъмен индивид. Именно при него и отишла.

Загадъчното изгубване

Последния път, когато Ал Бано чул гласа на Иления, бил когато тя го поздрави за Нова година. След това никой не я е чул и видял. Тя безусловно изчезнала в непознатия град, изпарявайки се вечно.

В тяхното семейство било всекидневно, когато Иления потегля на идващото си пътешестване, да се обажда вкъщи един път седмично.

Но когато минали 10 дни от последното й позвъняване, родителите й били съществено обезпокоени. Всички канали били задействани, консулството в Съединените щати било известено и полицията почнала следствие на изгубването.

Разпитани са всички, които са видели Иления в последните дни преди изгубването. И всички в един глас твърдяли, че Иления приличала на тези бездомници, за които щяла да напише книга.

Полицията открила, че момичето е наело хотелска стая в регион със съмнителна известност, където са осъществени голям брой закононарушения.

Не по-малко забавен бил индивидът, с който живеела в стаята. Полицията бързо открила, че това е нейният дълготраен прочут Александър Масакела.

Една вечер съседите чули, че в стаята им има звук. Очевидно момичето се е скарало с Александър и по-късно, без да вземе нищо със себе си, е напуснало стаята. По думите му той я е чакал цяла седмица. И по-късно той умерено взел нейните чекове и нещата и напуснл  стаята, с цел да се настани в различен хотел.

В този миг полицията го арестува.

Полицията открила, че Масакела е дълготраен наркоман и също по този начин е обвинен в трафик на хора. Мъжът бил задържан, само че скоро освободен, защото нямало какви обвинявания да му издигнат.

Освен това нощният надзирател на хотела решително декларирал, че е видял Иления да скача от моста в реката при започване на януари 1994 година Въпреки че преди този момент той разпознал напълно друго момиче, което също изчезнало безследно.

View this post on Instagram

A post shared by Romina Power (@rominaspower)

Масакела обаче бил освободен, а по-късно самият Ал Бано се срещна с него. Той предложил на този мъж близо 100 милиона $, в случай че даде информация за щерка им.

Но той мулчал и даже такава голяма сума не го предиздвикала да приказва. Интересен факт, само че няколко месеца по-късно самият Масакела липсващ, а Ал Бано и Ромина Пауър траяли да търсят щерка си повече от 20 години.

Разривът в връзките

Изчезването на Иления разрушава фамилните им връзки. Освен това, след тези трагични събития, безусловно на всяка крачка те били причаквани от публицисти, които желали да усилят тиража на изявленията си за сметка на сякаш „ сензационни “ вести. Някои писали, че особено крият щерка си някъде, други, че Иления е избягала с жених.

Сърцето на майката беше раздрано на части от неизвестността и лудориите на публицистите, шумящи към тъгата й.

Петима частни детективи, Интерпол, мафията, американската полиция – съвсем 20 години всички издирваха Иления Каризи. Но диря от нея по този начин и не беше открита.

В края на деветдесетте Ал Бано споделя в изявление, че счита щерка си за мъртва. Според неговата версия тя се хвърлила в реката, с цел да я преплува, само че не съумяла поради алкохолно или наркотично замайване. Музикантът изясни за какво тялото на Иления не е открито: на това място има мощно течение и десетки крокодили …

Ромина сметнала думите на брачна половинка си за изменничество – тя към момента се надявала да види щерка си жива, чакайки нейното завръщане. След скандал Ромина през 1999 година и Ал Бано се разведоха.

Едва 15 години по-късно те оповестиха публично, че признават щерка си за мъртва и тогава беше публикуван смъртен акт.

През 2013 година издирването на Иления беше публично прекъснато. Ал Бано се опита да живее след нещастието и един път се обади на някогашната си брачна половинка: той я предложения да се изяват дружно на годишнината на Сан Ремо. И Ромина ненадейно се съгласи.

Днес дуетът още веднъж се показва дружно, На сцената те още веднъж наподобяват доста близки, макар че във всички изявленията отхвърлят ​​всяка друга връзка с изключение на креативната. Очевидно те доста се опасяват от ударите на ориста, която в миналото безмилостно ги наказа за несъразмерното благополучие.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР