Преди официалната европейска премиера на модела, Volkswagen разкрива името на

...
Преди официалната европейска премиера на модела, Volkswagen разкрива името на
Коментари Харесай

Новият Volkswagen Taigo идва!

Преди формалната европейска премиера на модела, Volkswagen разкрива името на своя нов кросоувър модел, чиято премиера следва. Taigo е ново попълнение в SUV гамата на Volkswagen в дребния авто клас, което, съгласно хората от VW, ще впечатлява със своя динамичен и прочувствен дизайн. Новият модел ще предлага и голям брой асистиращи системи, както и съвременна информационна съгласуваност.
 Новият Volkswagen Taigo идва!

От компанията декларират, че чакането завърши за всички, които търсят съвременен CUV (Crossover Utility Vehicle) модел, който съчетава висока позиция на седалките и динамичен контур на купето. Новият Taigo ще излезе на пазара с бензинови TSI мотори, включени в общоприетото съоръжение LED фарове, съвременна идея за ръководство на функционалностите, напълно цифрово арматурно табло и огромен брой асистиращи системи.
 Новият Volkswagen Taigo идва!

Taigo употребява софтуерната основа на извънредно сполучливия в Бразилия модел Nivus и за потребителите на европейските пазари ще се създава в завода на компанията в Памплона, Испания. Новият CUV модел ще означи своя дебют през това лято и ще бъде пуснат на пазара в края на 2021 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР