Преди няколко години от NASA са открили в Антарктида нещо,

...
Преди няколко години от NASA са открили в Антарктида нещо,
Коментари Харесай

Странна находка в Антарктида обърка изследователите от NASA СНИМКА

Преди няколко години от NASA са разкрили в Антарктида нещо, което се издига над земната повърхнина. Явлението е удивило учените, предизвиквайки доста въпроси, оповестяват международните издания.

Забелязаната чудноватост е принудила NASA да изпрати учени на територията, с цел да я изучат. Сега на ледената пустина работят над хиляда откриватели. Всички те наблюдават изменението на климата, учат пейзажа и обитаващите създания. Трябва да се означи, че температурата в Антарктида пада до -90 ° C.

Направената фотография демонстрира, че като че ли някакъв уред се е приземил вследствие на случай. Авиационният публицист Джо Папалардо е декларирал, че всичко това му наподобява доста на злополука на транспортно средство.



Най-интересното в историята е това, че откритието е направено покрай мястото на злополуката през 1979 година на новозеландски пътнически аероплан на компанията Air New Zealand. Може би след толкоз време ще бъде допустимо да се намерят останките от самолета, неговата опашка.

Сянката на фотографията подсказва, че нещо се издига над снежната завивка. Назъбеният лед се простира на седем благи. Образуваната стена е ситуирана върху замръзналото море на пролива Мак-Мердо.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР