Преди малко повече от месец Александър Кадиев обяви изненадващото си

...
Преди малко повече от месец Александър Кадиев обяви изненадващото си
Коментари Харесай

Ето кой ще замени Александър Кадиев в Преди обед

Преди малко повече от месец Александър Кадиев разгласи изненадващото си решение да напусне ролята си на водещ на утринното предаване на bTV - " Преди обед ".
 Александър Кадиев удостовери, че напуща предаването “Преди обед ” след 12 години на екран
Неочакваното решение на Сашо Кадиев

12 години и над 2000 ефира по-късно

След 12 години на екран дружно с Деси Стоянова артистът реши да преследва нови цели и остави огромната въпросителна кой ще го размени и какво ще се случи с предаването като цяло. Ето че към този момент знаем.

Новата екранна половинка на Деси Стоянова ще бъде различен артист - Петър Дочев . В тинейджърските си години той тренира усилено киокушин карате, само че по-късно се увлича по музиката и актьорското майсторство.

В момента играе на сцените на Народен спектакъл " Иван Вазов ", Драматичен спектакъл Пловдив, Театрална работилница " Сфумато ", Театър " Азарян " и " Топлоцентрала ". По-популярните постановки с негово присъединяване са  " Някои го избират... ", " Кухнята " и " Срещу течението на Хъдсън ".

" Преди обед " ще се завърне в ефира на bTV от 4 септември, като Петър Дочев няма да бъде единственото ново нещо в предаването. То ще има и нов дом, построен в в новия студиен комплекс на медията според всички модерни условия за резистентност.
 Венцислав Узунов във
Кой ще бъде новият собственик във " Фермата "

Венцислав Узунов ще направлява участниците тази година

Новото студио на " Преди обед " ще разполага с мултифункционални зони, благоприятни условия за редом снимане и лъчение на повече посетители, а в предаването ще бъдат добавени и нови рубрики.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР