Преди две години той се прочува за един ден, когато

...
Преди две години той се прочува за един ден, когато
Коментари Харесай

Помните ли абитуриента със синия костюм, който отиде пеш на бала? Ето какво се случва сега с него

Преди две години той се прочува за един ден, когато жена разказва по какъв начин е бил изолиран от съучениците си и е тръгнал да върви пешком за бала си. В продължение на дни цяла България не стопира за приказва за Кристиан Неделчев, а името му участва в съвсем всеки пост в обществените мрежи. Днес той е студент по пиар в Софийския университет, прописа стихове на обществена тема и пробва да се дистанцира тъкмо от тази предходна история. Прави усещане, че стиховете на Кристиан са със обществена тема и наподобяват доста на текстове на рап песни като форман а митинг, съобщи Блиц.

Един от тях е за образованието, през което минава: PR ли си, RIP ли си, ритнат ли си? Кой къса 60 индивида на изправителен още веднъж? То стана ясно. Първо почваме със семиотиката, да ви натикам в ъгъла натясно. Признахме всички, че сме скиори, когато ни попита. Но той подобен не беше, престори се, че ни изпитва. Поиска някакъв конспект да му дадат, с цел да отсъди. Не беше задължен да си носи, за него бяхме албиноси. Подготви ни, успокои ни, че това е просто изпит и че следва да си го псуваме, додет` гърлата ни изпискат. Запазихме хладнокръвие.

Но признакът по тематика се изчанчи, Навън в коридора чакахме, а той е троп и си тропа, тропа в залата да го ревизират и потретват грандиозно два часа.  А кой обаче да забележи, че с цел да се образува текст, готиният помощник дава цели пет минутки под предлог... Кристиан Неделчев признава, че не пази неприятен спомен от абитуриентския си бал, само че и не търси среща със съучениците си: “Не вардя горчив спомен от абитуриентския си бал, само че не се и срещам със съучениците си. Срещам се с нови хора от университета, във фейсбук се срещам, в инстаграм. Засякох се с класната Антоанета Георгиева в трамвай №8, сподели ми, че някои вървят да я видят в учебното заведение. Аз не съм ходил ”, споделя Кристиан.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР