Преди две години нула миграция, сега казват - работата не

...
Преди две години нула миграция, сега казват - работата не
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Нидерландия и Германия видяха незаконните арести, извършени от Рашков - затова сега казват, че тук няма правова държава

Преди две години нула миграция, в този момент споделят - работата не е наред. Какво са отговорни те (западните политици, бел. ред.)? Когато направиха противозаконните арести - нас ни оставете - забелязахте ли тогава, че нидерландец и германка пристигнаха дd ревизират, по какъв начин това се е случило. Да арестуваш ПР-ката на една партия и била по-добра и те нервира. В Холандия такова нещо коства главата на държавното управление. Те пристигнаха, видяха, увериха се и резултатът е налице. Това не е правова страна, възмути се по време на изявлението си на Регионална академия на МГЕРБ във Враца водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 
 
Какъв е изходът - неотложно да се сформира държавно управление, за къс период. Аз като виждам по какъв начин наподобява извън България и ми става тъжно. Гледам останалите - Пленкович, със самочувствие. И ми става тъжно. Щели да вършат декларация против Нидерландия? Какви заявления ще правиш - тя е измежду най-големите донори в Европейски Съюз и желае като си дава парите да е сигурна какво се случва, акцентира някогашният министър председател. 
 
С такава злоба гледах сътрудниците от Гърция - две години с растеж 6 %. Колегата Мицотакис се похвали с 90 милиарда евро доходи от туризъм. Нашият БВП е петдесет и няколко. Няма нито една скаличка, камъче там, което да не е хотел или ресторант. Там зелени несъмнено няма - на всяко островче и полуостровче - хотел, ресторант, хотел, ресторант, означи Борисов.
 
Имаме ли изгода от 7, 8, 9 партии - несъмнено имаме. Но в това време - два пъти по-голяма неустойчивост. Ние по какъв начин може да създадем правителдтво - единствено на малцинството. Или, в случай че намерим кой да го поддържа, то би трябвало да е за доста малко време. Тези некадърници за две години един проект не можаха да внесат, едни пари не могат да вземат. Дядо ми едно време споделяше: " Толкова е елементарен, че на гладно куче самун не може да даде ". 

ГЕРБ има два разновидността - министър председател си имаме, от мен по-добер в ГЕРБ няма. Но надали такова държавно управление на малцинството надали е най-хубавото, още не е узрял политическият ни хайлайф. България си има Меси в това отношение. 
 
За мен единственото значимо и за България, е да създадем даже и за малко време държавно управление, с цел да успокоим пазарите, да изтеглим заемите, които ни трябват. Ако има политическа класа, виновна - това би трябвало да направи, означи водачът на ГЕРБ. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР