Преди две години ни разединиха. На днешния ден трябва да

...
Преди две години ни разединиха. На днешния ден трябва да
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Пловдив: Преди 2 г. ни разединиха, затова на днешния ден трябва да мислим как да обединим народа

Преди две години ни разединиха. На днешния ден би трябвало да мислим по какъв начин да съединяваме народа! Само обединени можем да излезем от рецесиите! Този апел насочи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив във връзка Деня на съединението.

" Гледах наводненията и в Съединени американски щати, в Париж и в Лондон. Това е буря! Ако има отговорни, то способените органи ще се произнесат. Всички младежи от ГЕРБ са в потърпевшите от наводненията обитаеми места, само че съм им забранил да си пускат фотоси от там. Цялата тежка техника е там в този момент. Виждате какъв брой е значимо страната да разполага с такава. Добре, че осигурихме техника по време на нашето ръководство. Важно е да има бърза реакция ", съобщи Бойко Борисов.

Той посочи, че като нация би трябвало да създадем по този начин, че Северна и Южна България да се изравняват в развиването, стандарта на живот и вложенията.  " Затова ние инвестирахме освен в „ Струма “ и „ Марица “, само че и „ Хемус “, пътя Велико Търново-Русе, тунела под Шипка ", сподели още Борисов. 

" Според изследванията  70% от българите споделят,  че през последната година живеят по-лошо. Кое да продължим - утежняването?! Нека приказваме кой какво може да направи за хората ", безапелационен бе ръководителят на ГЕРБ.

" Петков твърди, че се вкарвали някакви храни през границата и се говорело тихичко, че парите отивали при Борисов. Служебният вътрешен министър Демерджиев сподели, че през последната година служителите на реда са пускали незаконните мигрантите да влизат в България - по пътя на логиката всичко това е отивало при Бойко Рашков и Кирил Петков ", добави Бойко Борисов.

Той акцентира, че бе би трябвало да се приказва повече за разцепление, а какво може да бъде направено за хората.

" По време на нашето ръководство през 2018 мотото на България: “Съединението прави силата ” се трансформира в мото на целия Европейски съюз! В София пристигнаха всички европейски водачи. Дай боже да пристигна отново време, когато канцлер на Германия, министър председател на Англия и президент на Франция да се разхождат из България и да се поздравяват с хората ", напомни Бойко Борисов.

Той добави, че това може да бъде направено още веднъж, само че би трябвало да бъде преодоляно егото.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР