Преди четири години Иво Христов чува страшната диагноза – няколко

...
Преди четири години Иво Христов чува страшната диагноза – няколко
Коментари Харесай

Иво чул тежката диагноза „рак“ и след това с нещо се случило нещо изумително

Преди четири години Иво Христов чува страшната диагноза – няколко тумора в мозъка. След дълга борба с рака той е изцяло здрав… и продължава да написа книги, оповестява bTV.

Именно тежкото заболяване отключва геният и вдъхновението му. В студиото на „ Тази сутрин” младият публицист показа, че след интервенциите е почнал да написа, тъй като е виждал в това опция за нов живот.

Майка му Милена Димитрова показа, че първоначално, когато е бил диагностициран, българските лекари са му дали единствено две седмици живот и са отказали да го оперират. После благодарение на Фонда за лекуване на деца момчето отпътува за лекуване зад граница и там съумяват да го спасят и да му дадат нов късмет за живот.

Иво описа, че книгите му са по-скоро мрачни, написа постоянно за гибелта. Много хора го съпоставят със Стивън Кинг. Докоснах се до гибелта, опознах я и желая да кажа на хората, че дребните ежедневни проблеми са незначителни и би трябвало да се радваме на живота във всеки един момент, споделя Иво. По думите му най-важното за болните хора е да не разрешават заболяването да ги управлява.

Новата му книга се споделя „ Отломки от предишното “ и формалното ѝ показване ще е на следващия ден.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР