Преди броени дни фолкпевицата Татяна увеличи гръдната си обиколка Признава

...
Преди броени дни фолкпевицата Татяна увеличи гръдната си обиколка Признава
Коментари Харесай

Фолк певицата Татяна наду бомби и проговори за връзката си с Джизъса


Преди броени дни фолкпевицата Татяна усили гръдната си обиколка

Признава под формата на смешка, че е наклонност абитуриентките да желаят като подарък за бала чифт нови гърди, а тя тази година изпраща зрелостник и е решила да си подари бюст. Добавя, че е суетна и на това се дължи концепцията да се снабди с по-широко „ деколте “.

Колкото до това дали сега е без мъж, Татяна отсича, че синът й заема позицията на обичан представител от противоположния пол. Изцяло е насочила вниманието си и към кариерата й, писа „ Шоу “.

Заснела е клип в Дубай, защото счита, че е късметлийка и за нейно благополучие е имала собствен другар, който работи в най-скъпия хотел там – „ Бурж ал Араб “, където са направени огромна част от фрагментите към „ Падам си по теб “. Смята това за достижение, защото доста нейни колежки са желали да снимат там, само че не са им дали позволение.

Колкото до появилата се фотография с Благой Георгиев, Татяна съобщи, че той е доста добър неин другар, който харесва като мъж, само че сред тях няма нищо. Излизат постоянно, защото са в обща компания.

Още един евентуален неин „ ухажор “ е Адриан Зурков, прочут като Марио от „ София денонощно “. Него певицата разяснява по този начин: „ С Адриан се познаваме още преди да стартира да се снима в този филм. Той участваше във видеоклипа ми „ Да сме квит “. Общо взето ме свързват единствено с хубави мъже, в което няма нищо неприятно “.

С някогашния й мъж, с който изпълнителката се раздели поради невярност, сега са в „ доста положителни връзки “. „ Синът ми получава някаква прехрана от татко си, само че като цяло е при мен, живеем си дружно “, прибавя още тя.

След 20 годишен брак Татяна декларира, че са се разделили не заради липса на обич, а тъй като целите в живота им са се изменили. „ Той искаше второ дете от мен и да спра с кариерата си, а аз съм човек, който непрекъснато желае да се развива и фантазиите ми се простират по-далеч от дребния град. Той към този момент има второ дете, сбъдна своята фантазия, а аз не преставам да последвам своите и да се грижа за сина ми Атанас “, безапелационна е тя.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР