Преди броени дни Арнолд Шварценегер се появи на червения килим

...
Преди броени дни Арнолд Шварценегер се появи на червения килим
Коментари Харесай

Децата на Арнолд Шварценегер игнорираха своя полубрат на червения килим

Преди броени дни Арнолд Шварценегер се появи на аления килим в компанията на своите деца във връзка премиерата на новия си проект  по Netflix, “Fubar “.

Но до момента в който суперзвездата театралничи с дъщерите си Кристина, на 31, и Катрин, на 33 - дружно със брачна половинка на Катрин Крис Прат, извънбрачният наследник на Арнолд, Джо Баена мина по аления килим самичък.

 арнолд шварценегер Getty

Въпреки че Шварценегер е извънредно непосредствен с всичките си пет деца, четирите деца на артиста от брака му с Мария Шрайвър наподобява не желаят да имат нищо общо с Баена, оповестяват от Page Six.

Техният полубрат се ражда в следствие от аферата на артиста с някогашната икономка на фамилията Милдред Баена.

Шварценегер и синът му „ са доста близки “ , твърди източник, непосредствен до артиста.

 джо баена Getty

„ Но, почтено казано, другите му деца не обичат Джо. Жалко, защото той е в действителност положително момче и Арнолд постоянно се е отнасял с него като с всички други свои деца - доста заслужено. Но по някаква причина другите деца очевидно демонстрират неодобрението си поради [аферата] посредством уединяване на Джо. “

Сложните връзки сред наследниците на Шверценегер не останаха незабелязани от медиите, защото 25-годишният Джо Баена , който е разпален бодибилдър тъкмо като Шварценегер - разгласява своя фотография от премиерата в обществените мрежи, написвайки какъв брой се гордее с татко си. „ Давам 2 палеца нагоре на “FUBAR ”!!! “, написа той.
                             

„ Прекарах необикновено нощес на премиерата на “FUBAR ”! По мое независимо мнение, “FUBAR ” е радостен, изпълнен с екшън сериал, който ще ви държи на ръба на стола от самото начало! “, добави Джо.

Един от почитателите на Баена разяснява: „ Отвратително е по какъв начин си третиран, дребосъче, от личната си плът и кръв. Напълно пренебрегнат заради нещо, за което нямаш виновност. “ 

Коментиращият добави, че братята и сестрите на Баена са го пренебрегнали изцяло и макар че са били на едно и също събитие, нямат даже една фотография с него.

Друг почитател написа: „ Това е тъпо . Арни наподобява ги обича еднообразно,а даже може да обича Джо малко повече, тъй като върви по неговите стъпки. “

Всички деца имат комплицирани връзки с Баена, до момента в който самият Шварценегер постоянно се е грижел финансово за извънбрачния си наследник. През годините той поема таксите му за лицей, а на майка му Милдред даже купува къща..

От някогашната си брачна половинка Мария Шрайвър Арнолд има четири деца: Катрин и Кристина, както и Патрик, на 29, и Кристофър, на 25. Катрин се занимава с детски книги, телевизия и благотворителна активност.

 шварценегер Getty

Патрик е модел и артист, до момента в който Кристина е продуцент на документални филми и член на Съвета на създателите на Special Olympics.

Кристофър се занимава с фитнес и е приключил университета в Мичиган.

Премиерата на " Fubar " беше първият път, когато напрежението сред децата на Шварценегер стана обществено притежание.

Докато от Page Six осведомят, че Баена е отишъл на афтърпартито след премиерата в Лос Анджелис, другите деца на Шварценегер са си отишли. 

„ Арнолд е в действителност непосредствен с Джо. “, разкрива източникът, уточнявайки, че Баена е подценяван от своите полубратя и сестри : „ Не е почтено, само че допускам, че е разбираемо – той е артикул на нещо, което не трябваше да се случва . “

Актьорът неотдавна сподели пред The Hollywood Reporter, че раздялата е неговият “най-голям неуспех “, признавайки, че разводът с Мария Шрайвър е бил “много, доста сложен първоначално “.

„ В последна сметка продължаваш напред. “ изясни още Арнолд. „ Имам прелестна другарка, [физиотерапевт] Хедър Милиган, която е доста сполучлива. Наистина се гордея с нея и я обичам. ”

„ В същото време обичам някогашната си жена [Шрайвър]. Ние сме в действителност положителни другари, доста близки и сме горди от метода, по който отгледахме децата си. “
 image2_16x9.png Плутон е в Народоосвободителна въстаническа армия ЕРА: какво да чака всяка зодия през идващите 20 ГОДИНИ На фокус
„ Ако имаше премия Оскар за това по какъв начин човек се оправя с развода, Мария и аз би трябвало да го получим, тъй като той оказа допустимо минимум въздействие върху децата “, пошегува се той.

От Page Six въпреки всичко разкриват, че Джо Баена и Патрик евентуално поддържат връзка, а различен източник твърди, че двамата са били видяни неотдавна да работят дружно в Санта Моника. Патрик обаче не следва Баена в Instagram.
 Звезди, които изневериха на дамите си с детегледачките  Звезди, които изневериха на дамите си с детегледачките  Звезди, които изневериха на дамите си с детегледачките  Звезди, които изневериха на дамите си с детегледачките
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР