Преди близо година Кортни Кардашиян официално скрепи любовта си със

...
Преди близо година Кортни Кардашиян официално скрепи любовта си със
Коментари Харесай

Кое е вдъхновило Кортни Кардашия за дизайна на сватбената ѝ рокля

Преди близо година Кортни Кардашиян публично скрепи любовта си със своята половинка Травис Баркър. Двамата подписаха брак в началото в Калифорния, а по-късно потвърдиха връзката си с втора обилна гала в Портофино, Италия.
 Кортни Кардашиян, Травис Баркър и формалната им женитба в Италия
Кортни и Травис - женитба по италиански

Двамата най-сетне публично са семейство

Празненството в действителност бе удивително - с доста посетители, звук и красиви декори. А измежду най-впечатляващите неща безспорно бе красивата рокля на Кортни.

С днешна дата 43-годишната риалити звезда се връща към отминалото събитие с позитивни усеща и малко носталгия. В своя обява в Instagram неотдавна тя разкри и какво я е стимулирало да облече в деня на сватбата си късата бяла рокля, дело на Dolce & Gabbana. Вдъхновението е пристигнало от видеоклипа на Guns N` Roses към песента " November Rain " и по-точно от момента, в който Стефани Сиймур да върви към олтара, облечена в сходна дреха.

" Точно преди година за първи път се срещнах с дизайнерите от с Dolce & Gabbana, с цел да проектираме моята сватбена рокля. Идеята за нея бе напълно моя и ми хрумна, до момента в който с Травис една вечер гледахме видеоклипа към красивата ария на Guns N " Roses. И въпреки тогава още да не бяхме даже сгодени, единомислещо взехме решение, че такава би трябвало да бъде и нашата женитба ", написа Кортни и добавя: " Героинята във видеото носеше къса рокля и незабавно си помислих: да, нуждая се от къса рокля. "

За ентусиазъм на Кортни са послужили и някои от стилните акции на Моника Белучи от 90-те, подбудени от желанието ѝ да добави и малко италианско въздействие. " Решението сватбата да бъде в Портофино повлия на вибрациите и чувството за роклята. Исках да изпитвам възприятието, че като че ли сме избягали в Италия, единствено с цел да се оженим ", добавя също звездата, представена от Bang Premier.

Кортни признава и че доста ѝ е допаднала концепцията да има изображение върху сватбения си воал сходно на една от татуировките на Травис. " От Dolce & Gabbana предложиха да сложим картината на Дева Мария, изрисувана на главата на Травис, върху ръчно направения дантелен воал. Както и думите, съпътстващи татуировката - семейство, преданост, почитание. Направо ме побиха тръпки и почувствах какъв брой особено е това ", споделя още тя.
 Травис Баркър, уейксърф, зиплайн и почивката му край езеро с Кортни Кардашиян
Екстремното лято на Травис и Кортни

На каква почивка се любуват двамата

И акцентира по какъв начин всичко се е трансформирало от фантазия в действителност и по тази причина е доста признателна на всички, които са помогнали за това.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР