Преди 20 години думите Здравейте, аз съм Джони Ноксвил. Добре

...
Преди 20 години думите Здравейте, аз съм Джони Ноксвил. Добре
Коментари Харесай

Веднъж кретени – завинаги кретени. „Jackass“ се завръща в кината от 11 март

Преди 20 години думите „ Здравейте, аз съм Джони Ноксвил. Добре пристигнали при Jackass “ за първи път прозвучават от екрана и една легенда се ражда. Останалото е история.

През 1997 година Джони Ноксвил се среща с Джеф Тремейн и му показва една „ елементарна “ концепция – да тества върху себе си оръжия за самозащита: пикантен спрей, електрошоков револвер и стрели, както и да тества бронежилетка, като се простреля в гърдите с.38 калибров револвер. Джеф счита, че това е ужасно и убеждава Ноксвил да го снима. Резултатът е толкоз занимателен и вълнуващ, че те вземат решение да се свържат с приятеля на Джеф от детство Спйк Джоунз и нищо към този момент няма да е същото. Комбинирайки фрагментите от опита на Ноксвил със смахнати каскади на техни другари, те основават материал и идея за ТВ поредност. Веднага излиза наяве, че това, с което разполагат, е нещо особено и нещо, което ще резонира с необятен кръг от хора. Така, посредством тяхното любознание, другарство и неналичието на боязън, се ражда концепцията за Jackass.През 2000 година, със непретенциозен бюджет и екип от близки другари, тази концепция е осъществена и Jackass вижда „ бял свят “ по MTV.

На 11 март, десетилетие след последната им Jackass колаборация, Джони Ноксвил, Джеф Тремейн, Спйк Джоунз и останалите членове на вездесъщата тайфа – Стив-О, Крис Понтиъс, Дейв Ингланд, Уий Ман, Дейнджър Ерън и Престън Лейси, се събират за нова порция скандални кретении на огромен екран във кино лентата Jackass: Кретените вечно . Този път обаче те не са сами – към тях се причисляват няколко жадни да се потвърдят като „ почтени кретени “ нови попълнения, с които невъобразимите каскади и провокациистигат по-далеч от всеки път.

Две извънредни видеа ни водят зад кулисите на кино лентата и разкриват любопитни детайлности за продукцията и за това, какво прави  Jackass: Кретените вечно и цялата поредност толкоз специфична. Ставаме очевидци на необикновено околните (почти семейни) връзки сред целия екип, новите попълнения споделят какво е възприятието да осъществен фантазиите си да бъдат един до друг със своите кумири и най-много, виждаме част от паметните кретении, които следва да съпреживеем на екран от този петък, единствено в кината.

Зад кадър „ Завинаги кретени “:

Зад кадър „ Нова година, нов екип “:

Режисьор на Jackass: Кретените вечно е Джеф Тремейн (Jackass: Кретените), който е и продуцент наедно с Джони Ноксвил (Мъже в черно 2, Jackass: Кретените) и Спйк Джоунз (Да бъдеш Джом Малкович, Тя). В функциите са Джони Ноксвил, Стив-О, Крис Понтиъс, Дейв Ингланд, Уий Ман, Дейнджър Ерън, Престън Лейси, Шон „ Пупис “ Макинърни, Зак Холмс, Джаспър Долфин, Рейчъл Улфсън, Ерик Манака, Тори Белечи, Машийн Гън Кели, Ерик Андре и други

Jackass : Кретените вечно ни носят свежа доза кретения от 11 март единствено в кината.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР